| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jaretzky Vectra B Caravan Włocławek | 2003-09-05 09:37:35 Po okraszonej wydarzeniami śmiesznymi i strasznymi wymianie fuel pomp w urgowej mesi naszły mnie pewne refleksje (zdarzają się takie byki nawet najlepszym).
Jak to jest, że dwóch całkiem nieźle wykształconych inżynierów, którzy POWINNI zarabiać no... powiedzmy znośne pieniądze, leży, klęczy, i modli sie w środku nocy przy wymianie jakiejś starej pompy paliwa wyrwanej ze szrotu Jest tylko jeden wniosek - trzeba być albo "el desperado amatoro" albo "el popapranos miłośnikos". Zarówno ja, jak i urg zaliczamy się do tej drugiej grupy. Powiem więcej, nawet gdybym nagle stał się obrzydliwie bogaty (co raczej mi nie grozi na przestrzeni najbiższych 250 lat), to mimo iż kupiłbym jakiś lśniący nowy wózek (ciekawe dlaczego byłby to na pewno jakiś opel Pozdro |
Res best memory O-ka | 2003-09-05 09:44:14 ech, marzyciel, marzyciel.........lece sprawdzic totka |
gieroy LOB MEMBER granatowy panzer ale ... Siemianice | 2003-09-05 12:14:06 Nic z tego panowie dzisiaj moja kolej |
Res best memory O-ka | 2003-09-05 12:16:07 Prowo farciarzu |