[k] Opony 175/50/13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Poszukuję czterech lub dwóch sztuk 175/50/13 w stanie dobrym. Tz co by boki nie byly popękane, bierznik powinien byc równy no i oby mięska też na nich troche było.

up

Czy 185/65/13 Fulda Carat Assuro w bdb stanie interesują Cię?

Bede sprzedawal niedlugo moje slicki michelin troche wiekszej srednicy (530mm cos jak 185/55), dwa jeszcze miekkie bo jezdzily na tyle a dwa troche twardsze w tym jeden minimalnie uszkodzony z boku, te jezdzily na przodzie. Cena za wszystko 500, 350 za te lepsze, 200 za te gorsze, koledzy taniej Musze tylko zalatwic nowe opony zeby nie zostac na lodzie. Nie maja homo drogowej ale na CA nie ma ograniczen co do opon. W Kielcach tez.

wpisz w Allegro 16/53 to zobaczysz opis tych opon.

Cytat:
2010-05-25 22:39:12, yapko pisze:
Bede sprzedawal niedlugo moje slicki michelin troche wiekszej srednicy (530mm cos jak 185/55), dwa jeszcze miekkie bo jezdzily na tyle a dwa troche twardsze w tym jeden minimalnie uszkodzony z boku, te jezdzily na przodzie. Cena za wszystko 500, 350 za te lepsze, 200 za te gorsze, koledzy taniej Musze tylko zalatwic nowe opony zeby nie zostac na lodzie. Nie maja homo drogowej ale na CA nie ma ograniczen co do opon. W Kielcach tez. wpisz w Allegro 16/53 to zobaczysz opis tych opon.

wlezą na 8''? takie jak szerokie te 175 co mam od Ciebie?
jak szersze to może bym wzioł dwie lepsze,jak Przemek nie weźmie

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

ja mam na handel 4 sztuki za 400 zl fuldy

klakier 185/65 odpada
yapko/mar - sliki do seryjnego zawiasu raczej nie zabardzo, ale dzikuje

Mariusz 126p - poprosil bym fotki na carvmachine@wp.pl[addsig]

up

Cytat:
2010-06-07 14:09:27, CarvMachine pisze:
up

jak nic nie znajdziesz i nie będziesz miał na czym jechać to możesz pożyczyć moje 2 czy 4szt (motylki , lub smoory) potem opony odkupisz

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2010-06-07 16:07:48, mar125 pisze:
jak nic nie znajdziesz i nie będziesz miał na czym jechać to możesz pożyczyć moje 2 czy 4szt (motylki , lub smoory) potem opony odkupisz

Dzięki. Moje 2 lepsze dałem na przód. Tylne to obecnie sliki - bierznik jest na 60% opony. Zgadamy sie na gadu to podjade po 2 sztuki.

aktualne? mam 4 dunlopy SP2000 w stanie dobrym i średnim. Jakby co to priv