| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2003-09-06 22:14:19 jade sobie w kierunku wieliczki takimi druzkami za placem na rybitwach jestem na glownej przedemna jedzie kia taki van hyba claurus dojedzamy do drogi ktora zbiega sie z ta po ktorej jedziemy ale jestesmy na glownej koles zaczyna hamowac z piskeim zeby przepuscic samochud ktory nie ma pierwszenstwa ja ledwo na zblokowanych kolach dochamowuje bojechalem z przyczepka naszczesie pusta i koles stoi wiec trabnolem a on ruszyl lekko i stoi dalej ja jeszcze raz trabie on stoi wiec zaczynam go omijac a ten pedal wtedy z piskiem rusza ale ja tez pytuje i musial pyrzyhamowac koles jedzie z mna az do drogi na rzeszow tam przystaje on dojedza i zaczyna trabic jak powalony na to juz niewytrzymalem pokazalem mu top co mu sie nalezalo a ten wychoi z kilofe!!!!!!!!!!!!! i zmieza w moim kierunku zastanawiam sie przez sekunde co robic patrze ja k by co lewa wolna aten w tym momencie zamierza sie na moją szybe wiec ja pyta z piskiem i w prawo koles sie zamochnol aja ucieklem !! ja pierdole jakis psychol dos ze zlosliwie mi blokowal droge bo widac bylo ze robul to specjalnie to jeszce wyb il by mi szybe ja niewiem ale powinno sie robic hyba jakies badania zeby psychopaci prawajazdy niedostawali |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-09-06 22:16:19 normalka na naszych drogach. |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2003-09-06 22:28:05 a jade przdx gdowem 800 kilp na przyczepie i taki lekii luk wylania sie traktor z naprzeciwka i wyprzeda c go zaczyna ciezarowka ja hamuje na granicy stry sie dzre jak pojebany bo wie ze niedohamujemy a koles staje obok traktorka i zostawia mi na tym luku metrdo kojnca hamowalem i wpierdalam sie na popbocze a znim na lutsterko zacisnolem zeby bo myslalem ze przydupce w niego pzryczepka amuju stry sie kwycil dwoma rekami czegos bo dziwbna mail poze hyba myslam ze przydupcymy ale przyczepke na pichu wyjebalo ilecimy bokiem naszciscie zlapalem asfalt i wyciagnolem przyczepke
ps dzis jest hyba na mnie polowanie UWAGA NA ROBURY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
lukaszc (S) Klubowicz Rally-Kraków ![]() 5x126 Cracovia | 2003-09-06 22:38:23 bo polska to taki ładny kraj gdzie kierowcy są bardzo kulturalni ...
najśmieszniejsze jest dla mnie to że na nonstopie widze debili którzy wymuszją np pierwszeństwo po czym jak strąbisz typa to jeszcze cie zjebie szok jak dla mnie , już przez takiego jednego miałem na wardze trzy szwy bo był większy |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2003-09-06 23:49:16 sorki za pisownie ale sie spieszylem okrutnie |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-09-07 11:34:37 hehe to już przynajmniej wiesz zre na tego typa z kilofem nie ma co trąbić |