MotoNews.pl

Jaki lakier na Malucha?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Juz lada dzień mój maluszek bedzie lakierowny , ale jescze nie moge zdecydowac sie na kolor..mial byc srebrny metalik ale moze nie pasuje do malucha..mysle tez nad czerwienia mexykańska...a moze cos innego...Pomózcie prosze!

ja bym pomalowal na 2 kolory... srebry metalik przechodzacy w jakis pomaranczowy albo niebieski....
chociaz to beda pewnie koszty wieksze...

ja swoj chcialem malowac na zloto-pomaranczowy taki jak ma astra coupe ale w tej chwili do malowania nadal daleko i sie nie przybliza wiec nie wiem jak to bedzie

czerwony to chyba najładniejszy kolorek na malucha

Według mnie do malucha nie pasują metaliki. A już na pewno nie pasują jak widzę często na mieście 126P poobijany, pordzewiały ale metalik (jakoś skazy na karoserii nie rażą tak w przypadku zwykłego lakieru). Dużo lepiej prezentuje się jakiś akryl - najlepiej coś jasnego. Czerwony jest bardzo ładnym kolorem - wiem z własnego doświadczenia, ale bardzo dużo jeździ czerwonych fiacików. Albo znajdź jakiś kosmiczny odcień czerwieni albo pomyśl nad innym mniej oklepanym kolorem.

Żółty! ale taki jak miały stare maluszki

mnie sie podoba morelowy i nie wiem czy nie odświerze mojego w takim kolorze jak mam

Według mnie świetnie prezentuje się taki pomarańczowo-złotawy metalik którym to lakieruja seryjne seicento. Lakier świetnie prezentuje sie na słonću -jest to taki jakby mini kameleon

Czerwień meksykańska akryl .

Cytat:
Simon_126 Wysłany: 2003-09-07 22:20:40

DOKLADNIE !!! bedzie git!

hmmmm widze ze masz ten sam problem co ja moj maluszek tez zaniedlugo idzie do malowania i mam ten sam dylemat tylko miedzy niebieskim zblizonym do punto hgt a wisnia metalikiem

osobiscie podobaja mi sie 3 kolory na malcu, niebieski, jak u Poochatka, morelowy jak u Łukasza i białyjak u Gadzio czy Erzeta, ale kazdy ma swój gust...........

bielutki calutki, goła biała blacha w środku też

Cytat:
2003-09-07 23:19:30, nevada555 pisze:
bielutki calutki, goła biała blacha w środku też

Bielutki też ładny tylko nie wiem czy pod ten styl podpasi
Jak biały to proponuje corfu(czyt. korfu) 210

Cytat:
2003-09-07 22:20:40, Simon_126 pisze:

YES, YES, YES

Bialy caly bialy jutro wam eysle zdjecia mojego dopiero po malowaniu. Jakis ladny odcien bieli i gitara.

niespotykany maluch to maluch o kolorze ciemnej wiśni -pięknych wiśniowych brakuje- oczywiście nie mówie o takich które przypominają brązowy tylko taki wiśniowo-czerwony

Andrzey nie rób wisniowego bo będą dwa wtedy - jak sie uda do zimy mam poszerzenia .
Ps. W avaarze mam rózowegp ale to wina kamerki w realu wiśnia mettalic

Tylko nie czarny...

jak nie masz pieniążków to kameleon dwukolorowy. a jak są to pełny kameleon i na pewno nie biały, czerwony. w tuningu chodzi o to żeby się wyróżnić a tych kolorów po prostu jest na maluchach za dużo nawet jeżeli nazwiemy je wymyślnie jakieś meksykańskie

Mi sie strasznie podoba morelowy (taki jak ma lukaszc)
Jak kiedyś przemaluje swoją białą strzałę ( narazie mam jeszcze orginalny biały lakier) to będzie to właśnie taki kolor