[126p] Na kat. B1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Mam takie pytanie, a mianowicie jakie papiery są potrzebne do zarejestrowania malucha(oczywiście przerobionego) na B1. Wiem, że coś od rzeczoznawcy trzeba. Ile to kosztuje?

zielone. albo poczytac w archiwum

w archiwum widziałem tylko o odchudzaniu do B1

opinia rzeczoznawcy uprawnionego o korekcie masy własnej , i zaświadczenie z zakładu o usunięciu kanapy- zmiana ilości miejsc . co jeszcze trudno mi powiedziec , ale skoro B1 daje uprawnienia do 550 kg to w dowodzie musi być taka masa , no i 2 miejsca. Najprościej zapytać na uprawnionej stacji diagnostycznej

dzięki.

żaden diagnosta ci nie podbije papieru na to zielone próchno.

ae skoro ma wage, to czemu nie

Cytat:
2010-06-15 00:07:58, fiat_maniac pisze:
żaden diagnosta ci nie podbije papieru na to zielone próchno.

Skoro jesteś taki oświecony to powiedz dlaczego ?? Mówimy oczywiście o sprawach czysto "oficjalnych", to co kumpla kumpel na stacji podbija nas nie interesuje. Z tego co pamiętam to kaszla ma podrdzewiałego, ale bez przesady żeby przeglądu nie przeszedł. Więc w czym rzecz ??

korozja elementów nośnych dyskwalifikuje auto na przeglądzie , tak samo jak perforacje nadwozia .

Podłogi nie pokazał, a za ranty nadkoli i progi połatane na nity powinni go puścić, no chyba że ma sitko pod nogami, albo podłużnice powiedziały pa pa.

progi są elementem nosnym układu samonosnego i nie mogą byc skorodowane, a za błotniki to by go wywalil chocby za to ze wystają ostre elementy a nie moga...

tylko że jakoś przeszedł przegląd w maju. I wcale nie mam znajomego diagnosty