[s] Trochę taili do kanta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do sprzedania wszystko co na foto, robię wyprzedaż garażu.

Cena: plastiki po 3zł, atrapy po 5zł, popielniczka 8zł, panele nawiewów po 6zł, uszczelki 1zł za 2szt, lampki po 2zł, podkładka pompki paliwa 2zł

Cena: 15zł za 6szt

Cena: wloty powietrza tył 2zł/kpl, przód 15zł/kpl, ramka radia 3zł, osłony lamp 4zł/kpl, wiatrak 15zł

Cena: półka 3zł, kółko 5zł, wlot filtra 10zł, rurki wlotów powietrza 5zł/kpl, nawiewy 5zł/kpl

Cena: w jednym miejscu podklepany 15zł

Cena: listwy atrapy 1zł/szt, reszta 2zł/szt

Cena: worki 3zł/szt, wloty powietrza 10zł/szt, zegary (obrotek od łady) 15zł, czujnik paliwa 20zł, nakładka zegarów i listwa kontrolek 5zł, wskaźnik paliwa rosyjski 12zł, lampka 2zł, plastiki po 1zł

długie wloty sprzedane kpl, został 1 bez pary

Cena: nie wiem czy to 125p czy 126p 10zł

Cena: 40zł

Cena: altek 40zł do sprawdzenia, serwo 25zł do sprawdzenia, klapka 10zł, prędkościomierz 15zł, reszta po 5zł

Cena: rurki 2zł/szt lub 6zł/kpl, gaźniki 40zł/szt (środkowy do wyczyszczenia)

Cena: zegary MR 15zł/szt, klasyk 30zł, obudowa lampy 20zł, kierunek z pozycją 45zł

Kontakt mailowy drtomee@o2.pl lub priv

[ wiadomość edytowana przez: drtomee dnia 2010-06-15 18:57:36 ]

Ten kierunek z pozycją to która strona?
Jeżeli prawa to zaklepuję.

-----------------
Fiat 124 Spider, Fiat 125, Fiat 125p, 126p, Fiat 500, Fiat 600, Fiat 850
www.jarcar.net

Chyba prawy, patrząc na fotkę dłuższy bok ma po lewej stronie, ale chyba klosz pozycji ma delikatne pęknięcie...nie wydedukujesz ze zdjecia? Bo inaczej będę musiał do garażu jechać...

Klepię
-wloty powietrza chrom
-wskaźnik paliwa rosyjski
-nakładka kontrolek i listwa
-ramka radia
-panel chrom regulacji nawiewu
Ustawimy się, odbiorę osobiście, napisz gdzie to. Jak masz coś jeszcze to się pochwal, może wezmę

[ wiadomość edytowana przez: bing17 dnia 2010-06-15 18:57:26 ]

[ wiadomość edytowana przez: bing17 dnia 2010-06-15 19:05:40 ]

zaklepał bym zegar do Mr-a oczywiście pasek
półkę pod kiere jak mocowania nie są połamane
czujnik paliwa

napisz na priv gdzie to można odebrać

2 w kolejce po ramkę radia oraz kierunek z pozycją

Kurde, że też netu nie miałem od soboty Jakby dziwnym trafem nikt nie wziął wcześniej zaklepanych części to byłbym któryś tam w kolejce na: chromowane wloty, ramka radia, panel chrom na nawiewy i licznik MR. Widzę że kilka tych liczników masz- jaki by był koszt przesyłki ?

Wloty powietrza na maskę poproszę. Na priva nr konta i cenę przesyłki, a ja dam Ci dane do wysyłki.

Cytat:
2010-06-16 14:40:51, Tybek pisze:
Kurde, że też netu nie miałem od soboty Jakby dziwnym trafem nikt nie wziął wcześniej zaklepanych części to byłbym któryś tam w kolejce na: chromowane wloty, ramka radia, panel chrom na nawiewy i licznik MR. Widzę że kilka tych liczników masz- jaki by był koszt przesyłki ?

chromowane długie wloty sprzedane, panel chrom sprzedany, ramka radia jedna została i licznik od MR'a też się znajdzie...

jeżeli ramka radia jeszcze jedna jest to klepię ją!

Ramkę ze zdjęcia nr 3 zaklepał bing17, ale na ostatniej fotce w prawym górnym rogu jest ramka z zaślepką i ze znaczkiem POLSKI FIAT. Jej cena 15zł. Tylko musicie ustalić z Tybkiem kto ją chce, kto ma pierwszeństwo itd...A więc zróbmy tak...ponieważ zapomniałem napisać o tej ramce i nie było podanej ceny to kto pierwszy ją zamówi, to jego...

Cytat:
2010-06-17 00:15:49, drtomee pisze:
Ramkę ze zdjęcia nr 3 zaklepał bing17, ale na ostatniej fotce w prawym górnym rogu jest ramka z zaślepką i ze znaczkiem POLSKI FIAT. Jej cena 15zł. Tylko musicie ustalić z Tybkiem kto ją chce, kto ma pierwszeństwo itd...A więc zróbmy tak...ponieważ zapomniałem napisać o tej ramce i nie było podanej ceny to kto pierwszy ją zamówi, to jego...

jeśli nadal aktualne to biorę ją! więcej na priv.

Piotrek był pierwszy, więc mi ostał się tylko licznik MR (pasek) ile za niego z przesyłką ?

W odpowiedzi na pytania dotyczące kierunku z pozycją wrzucam foty. Na jednej stronie kreska z farby ale sprawdzałem, schodzi rozpuszczalnikiem, pęknięcie klosza pozycji, resztę widać na foto...Na mój gust jednak lewy, ale pewności nie mam...

P.S. Cena 35zł

A do MR-a kierunek-pozycja chrom nie masz ??

Mam ale nie na sprzedaż

ja chetnie tą lampe pozycyjną przygarne , jak cos daj dane do wpłaty na priv , dziś robie przelew
pozdrawiam

up

ta lampe z pozycja nieopalony kupil ?

Owszem, już wysłana...