[S] fiat 125p klasyk - boczki drzwi czarne komplet, kanapa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
rzeczy z auta z 72roku.

Sprzedam boczki drzwi - czarne z chrom listwą - komplet 4 sztuki. 3 sztuki bdb, na drzwi tylne prawe skaj ok, ale pod spodem dykta słaba.
cena - 50zł/kpl. wysyłka możliwa.

mam też tylną kanapę z podłokietnikiem - siedzisko + oparcie. - bdb stan, troche od leżenia są odciski - ale sie teraz rozprostuje jak poleży wolne - 50zł/kpl. odbiór osobisty lub ew dowiozę - Wrocław Poznań jadę w przyszłym tygodniu, Warszawa w ciągu 3 tygodni.

zdjęcia zrobię dla zainteresowanych, nie wcześniej niż w poniedziałek.

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2010-06-28 20:58:23 ]

zdjęcia poproszę...

Fotki kanapy wyślij na bing17@o2.pl

Ok - jutro uda mi się wpaść na ranczo, i porobić fotek.

jestem zainteresowany zakupem calosci , musialbym jednak najpierw zobaczyc fotki.

borysirl ( maupa ) yahoo.com

CEHU: Jutro rano jadę do Wrocławia.

Kanapa - bez rozdarć, przykurzona,
do oddania za 30zł.

boczki - 5 sztuk - 2 przednie i 3 tylne - jeden poza kompletem - ten właśnie jest w bardzo złym stanie - jeśli chodzi o szkielet z dykty.

do oddania za 20zł/kpl.

Może tego nie widać, ale chrom bardzo ładny - nie odchodzi, nigdzie nie widać białego plastiku pod spodem..

mam jeszcze takie rzeczy:
korbki klasyk - jedna ma uszkodzony plastik - widać na zdjęciu, chrom wydaje się bdb do polerki - 30zł/2szt

reperatura narożnika podszybia prawa strona doł przedniej szyby - 15zł

dwa kły do polerki, bdb baza - guma ok, bez rdzy, brudne - 30zł/2szt

dwa plastiki do klasyka na tył lampy zespolonej - oba LEWA strona, ale po obróceniu wydają się symetryczne.. - 30zł/2

[ wiadomość edytowana przez: waco dnia 2010-06-28 20:28:17 ]

klepie kanape boczki ( mam nadzieje ze cos sie uratuje z nich jeszcze ) i te dwie gumkoplastki na przednie postojokierunki.

Daj znac na priv dane do przelewu.

Co do odbioru to ja niestety jak zwykle nie jestem w domu , jakbys sie kiedys zapuiszczal w okolice Opola ( juiz kiedys mi przywoziles graty ) to poprosze kolege by to dla mnie odebral.

bierz borys...

Szkoda, że przeoczyłem bo byłem zdecydowany wziąć tą kanapę.
Nie masz może mocowania bumerangu do klasyka ?? Te spinki co tam są.

[ wiadomość edytowana przez: bing17 dnia 2010-06-28 22:48:36 ]