Piękny owczarek niemiecki do sprzedania..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Piszę o piesku na tym forum, ponieważ chce aby trafił w dobre ręce czyli w ręce posiadacza Daewoo Espero
Tak na poważnie to mam do sprzedania przepiękną 8-miesięczną (odchowaną już) suczkę rasy - Owczarek Niemiecki, czarna-pięknie podpalana. Piesek należy do mojej babci a jak sama stwierdziła to jużnie ten wiek, żeby się zajmować takim pieskiem dlatego zdecydowaliśmy ją sprzedać dla dobra babci jak i samego psa(szkoda żeby się taka psina zmarnowała). Piesek miał robione regularnie wszystkie szczepienia i odrobaczenia (udokumentowane w książeczce zdrowia). Suczka jest po matce-championie i ojcu- psie policyjnym dlatego bez rodowodu. Piesek jest bardzo żywy, energiczny i straszny pieszczoch. Jak by byli zainteresowani to jutro będę miał foty. Jak co to pytajcie śmiało... Cena - 650 zł Pozdrawiam

P.S. Psina uwielbia jeżdzić moim Espero. Wystarczy tylko drzwi otworzyć i już siedzi(poważnie). Szkoda tylko że pasów nie zapina

No to jeszcze młoda... trochę podchodować i chińskie danie będzie mniamniuśne

Fotografie prosimy!!!...bez tego ani rusz!...a problemu pewnie nie będzie bo to super rasa /sam mam owczarka!...fotkę może mi wklei ktoś z kolegów do tematu to się pochwalę!/

Cholerka, właśnie szukam takiego pieska (może być suka ). Muszę zanabyć 2 szt. owczarka niemieckiego i iść na tresurę. Szkoda że to tak daleko.

Jacenty jak będziesz jechał po tego psa to wpadnij do mnie i weź dojazdówkę dla Qlogica

Jak Ci jutro pokażę jej zdjęcia to gwarantuję Ci, że się jeszcze dwa razy zastanowisz nad przyjazdem. Jest naprawdę niemożliwie urodziwa...

Cytat:
Jacenty jak będziesz jechał po tego psa to wpadnij do mnie i weź dojazdówkę dla Qlogica

No najlepiej ! Ładnie to się śmiać z cudzego nieszczęścia ?

A na pieska za daleko - a autko będę mial za 2 tygodnie jak cześci zdobędę - na razie szukam tapicerki przedniej - tej wielkiej co siedzi w niej deska rozdzielcza - jak macie namiary walcie o każdej porze dnia i nocy

no rocznik niezły a jaki przebieg.??
mówisz podpalana to znaczy że lakier niemetalik...hhmmm
mowiesz ze serwisowana z pełną książką serwisową to ok.!!!
a ile pali(zre) na setke.??????
ma opony zimowe.?????

A tak poważnie to marzy mi się taki piesek ale niestety może dopiero w przyszłym roku....

Eeee... myślałem, że ktoś się przyłączy. Sam nie dam rady go za jednym zamachem skonsumować, a zamrożony to już nie taki sam

Komu mogę posłać fotki pieska, żeby mi wstawił ?? Pozdrawiam

Cytat:
2003-09-10 08:28:11, Pepton pisze:

Komu mogę posłać fotki pieska, żeby mi wstawił ?? Pozdrawiam

zoltarak@go2.pl - Wyślij mi bedą o 13

UWAGA!! Ten "Mop" na czterech łapach na zdjęciu to nie ten do sprzedania. Ktoś tu próbuje być zabawny...

To chyba pies Łukasza.... ale głowy nie dam, bo nigdy nie widziałem.....

Obiecane fotki. Piesek piękny .

Wielkie dzięki za foty pieska! Teraz czekam na chętnych... Pozdrawiam

o WOOOW - faktycznie piękny skurczybyk.....
zawsze o takim właśnie marzyłem - chyba pogadam dziś z żonką, ale pies + małe dziecko = awaria

Cytat:
UWAGA!! Ten "Mop" na czterech łapach na zdjęciu to nie ten do sprzedania. Ktoś tu próbuje być zabawny...

Sorki Panowie!...zapomniałem kliknąć informacyi, że z prośbą o wklejenie na forum wysyłam do Łukasza G. fotkę naszego "Kubusia" /wabi się inaczej ale tak go nazywa często moja kobietka /.
....choziło mnie o to,że "suczek" nawet tak urodziwa jak ta na fotkach w tem układzie absolutnie i całkowicie odpadywa
pies+suczka+mieszkanie w prywatnym bloku+dziecko=EKSMISJA /absolutnie nie mylic z Seksmisją!/

Witam!!
Tak szczerze mówiąc, to myślałem, że będzie trochę więcej chętnych na pieska
Spójrzcie tylko na te zdjęcia .Co wy serca nie macie...???... albo pieniędzy??
oferta cały czas aktualna Zapraszam

ja ma m owczarka kukazkiego i to jest dopuiero piękny pies !!