Spot Toruński (VII Kujawsko-Pomorski)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Serdecznie zapraszam wszystkich klubowiczów jak i miłośników pojazdów FSO na spocik w Toruniu,który tradycyjnie odbędzie się na PARKINGU UMK w NIEDZIELĘ 21.09 o godzinie 12:00.Mam nadzieję,że termin pasuje wszystkim zainteresowanym.Spocik nieprzypadkowo odbędzie się 21 września - tego dnia (niestety) witamy jesień...

Pozdrawiam
FSO AK, FSO PTK, F&F

heh... jak już mówiłem - powinienem być! mam prośbę - mógłby ktoś proszę wziąć płytkę z filmem ze spociku bydgoskiego?

do zobaczenia we wrześniu...

Dodam tylko,że wprawdzie spot jest "pod banderą" FSOAK,jednak,tradycyjnie zapraszamy wszystkich FSO i Fiatomaniaków .
Do zobaczonka jesienią

To ja sie tu czysto formalnie dopisze . Będę. I mam nadzieje że o własnych siłach...
Na pewno 2.0 jeszcze nie będzie gotowy ale mam nadzieje że podtawy owszem .

kuszaca propozycja) moze bede musial siostreze cos do torunia podwiezc ale narazie jestem na tak chyba ze cos mi wypadnie albo w budzie bedzie nieciekawie

Cytat:
2003-09-08 21:48:32, vievior pisze:
kuszaca propozycja) moze bede musial siostreze cos do torunia podwiezc ale narazie jestem na tak chyba ze cos mi wypadnie albo w budzie bedzie nieciekawie

To ja Ci powiem, jako licencjonowana wróżka i jasnowidz :
bedziesz MUSIAŁ coś siostrze do torunia podwieźć, nawet już sie o to zaczyna upominać, nic Ci nie wypadnie bo poza spotem toruńskim cały świat zamykają 21 września, a szkoła niech spróbuje coś sknocić to mam namiar na tą klase co ostatnio jej autorstwa film jest sławany w TV .
Nie wyobrażam sobie nie spotkać Cie tam i nie zrobić sobie kilku fotek w picku (nie żeby te w rozebranym mi sie nie podobały, ale...)
Dawno sie nie widzieliśmy, a to jest świetna okazja. Ciekawe ile zdąże pomalować do tego czasu...

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-09-08 22:23:13 ]

a FSM tez moze byc? bo tak glupio sie wpraszac

jasne, że fsm też może być!
się zobaczymy w toruniu!

toruń roxuje i b.dobrze

Wreszcie jakaś fajna imprezka niedaleko mnie
Chętnie wpadne popatrzeć na piękne samochodziki

dobra vievior mnie przekonal postaram sie byc ale nic nie obiecuje na 100% bo za bardzo nie mam jak dojechac moze znow wyciągne Bociana

[ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2003-09-13 15:53:29 ]

Też chciałbym się pojawić!!!!!!!!! Nestety nie mogę. Praca i odległość powiedziały za mnie: NIE!!

chcialbym sie dowiedziec do ktorej to potrwa i co macie w planach.chcialbym sie tez pojawic tylko nie wiem czy sie wyrobie do 12.w razie czego gdzie bedziecie bo do torunia mam 70 km.pozdro 4 all.

Cytat:
2003-09-16 00:05:10, kubis_the_best pisze:
(...) w razie czego gdzie bedziecie bo do torunia mam 70 km.pozdro 4 all.

Może to Ci pomoże

Toruń moje miasto
postaram sie pojawic rowniez... zalezy jak z job'em bedzie..

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2003-09-17 18:52:15 ]

a mój Fiat nie ma przeglądu i wcale nie chce ruszyć z miejsca... nie wiem czy dojadę samochodem...
chociaż znając mnie nie odpuszczę sobie spotu... ostatnio po wymianie półosi i problemach z hamulcami dojechałem na miejsce "na trzech hamulcach" =)
więc pewnie w niedzielę też przyjadę...

heh.. będzie więcej ludzi jak samochodów =) taka mała lista.. ciekawe czy się sprawdzi =)
1. kaovietz - pasażer - fsoak
2. vievior - kierowca - f&f
3. jeff - kierowca - fso
4. race_d - pasażer - f&f
5. t_kucyk - kierowca - fso
6. leon - kierowca - fsoak
7. lafaar - kierowca - fsoak
8. leeyo - kierowca - fso
9. gda - ? - fsoak
10. vyzn - r - ? - f&d
11. madcar - ? -126p - f&f
12. zoltar - ? - 126p - f&f
13. kubis_the_best - ? - 126p f&f
14. migiel - ? 126p f&f
15. czeczun - kierowca f&f

może chętni potwierdziliby swój udział?

Potwierdzam Niestety kombik jeszcze nie gotowy,więc będę bez autka .Do zobaczenia jutro!

ja bede...postaram sie zoltarowi przypomniec....

godzina 2:07 furka zrobiona,sprawdzona i zatankowana wstaje rano myje ladnie i w trase do zobaczenia