MotoNews.pl

Gra z autami z czasow PRL-u

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cze. Pracuje nad gra w ktorej bede stare polskie i nie tylko auta takie jak poloenz fiat125, warszawa syrekna it... potrzebuje rzuty aut najlepiej z wymiarami z boku z przodu i z tylu.MOga byc tez zdjecia z tych perspektyw. Jak by ktos mial byl bym wdzieczny.

Na stronce sa wymiary poldka na pewno gdzies chyba mam instrkcje od sajry jak znajde dam znac

pozdr

kolego, czy ta gra zapowiada sie na jakies sprawdzenie Twoich mozliwosci w programowaniu czy masz to zamiar wydac, masz jakiegos sponsora, czy robisz to w domowym zaciszu?

Zrób mojego poldka jako jeden z wozów w grze plis

Cytat:
2003-09-09 15:34:25, Waga pisze:
Zrób mojego poldka jako jeden z wozów w grze plis

hehe, a ja mam pomysł na malowanie Kanta (patrz pierwsza fotka w moim profilu)

i mojego tez dajcie do gry

Cytat:
2003-09-09 19:02:19, GT pisze:
i mojego tez dajcie do gry

Qrde, jak dasz tam autka wszystkich którzy by chcieli to sie na 1CD nie zmiesci - ale jaka gra bedzie! (a przynajmniej ile aut do wyboru )
BTW - a moze ktos by zrobił Kanta do Colina2? Chyba ze juz jest ale nie widzialem takowego jeszcze .

Wogole to wyszla pelna wersja tej giery z Maluchami

Cytat:
2003-09-09 21:35:52, MaciekW pisze:
Wogole to wyszla pelna wersja tej giery z Maluchami

Widziałem demko z tej gry jest tam nawet biały polonez zaparkowany na ulicy

Cytat:
2003-09-09 21:56:19, Mokry pisze:
Widziałem demko z tej gry jest tam nawet biały polonez zaparkowany na ulicy

Mokry... Nie wiem czy oglądałes intro... tam poldek nawet jedzie i zjeżdza kaszlom z drogi... buehehehe

Cytat:
2003-09-09 22:29:48, Waga pisze:
.. tam poldek nawet jedzie i zjeżdza kaszlom z drogi... buehehehe

Wirtualnie pomarzyć mogą

Cytat:
2003-09-09 22:29:48, Waga pisze:
Mokry... Nie wiem czy oglądałes intro... tam poldek nawet jedzie i zjeżdza kaszlom z drogi... buehehehe

Duży fiat.

Cytat:
2005-03-06 17:00:23, xyz1qwered pisze:
Duży fiat.

ale zes trupa z szafy wykopał

Ehh....truposzek niezły faktycznie...ale może ktoś rozkminił jakiegoś poldka, kanta, malana do gry takiej jak colin???
Pzdr

i przeca jeszcze byla gra z polonezami tam to df-y zjezdzaly z trasy Poldek driver,chwilowo nie mam pozyczylem rodzinie z Kielc

a jak każdy chce mieć swojego kanta to niech autor gry zamiesci na stronie wybrane tekstury-a zainteresowany ładuje kanta na swojego peceta