MotoNews.pl
9 Marek Sadowski nie żyje (249147/0)

Marek Sadowski nie żyje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nigdy bym nie pomyślał że założe taki wątek. Na śmierć nigdy nie ma odpowiedniej pory, jednak inaczej sie przyjmuje wiadomość, że odszedł ktoś dożywszy sędziwego wieku, a inaczej, jak ktoś dożywa ledwo połowy.
Zmarł Marek Sadowski, miał 53 lata..

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2010-07-19 18:39:53 ]

JA pierniczę .. masakra jakaś.....

Oni się umówili wszyscy , czy jak....
Jurek Stępkowski, Lechu Małkowski....
I teraz Marek...

Nie do uwierzenia, w tym miesiącu mieliśmy się wymienić materiałami na temat FSO SPORT, jednak nie zdążyłem. Wielka szkoda, młody człowiek który cały czas działał w temacie. Wiadomo czy był na coś chory ?

Czekał na przeszczep wątroby, niestety.... [*]

masakra jakaś w wieku mojego ojca był [*]

w styczniu byłem w jego firmie robił mi turbo do Toyoty
pokazywałem mu zdjęcia mojego 125p
przegrał mi sporo zdjęc swoich prywatnych których nigdy wcześniej nie widziałem miał tego naprawde sporo
miło się rozmawiało
wtedy włałsnie kupił Poloneza 1500C były ciekawe palny
bardzo szkoda człowieka

Rozmawialiśmy w marcu, miał plany i nic z tego nie wyszło...
Przyjaciel Guya, ..Marek mieszkał w Belgii bardzo długo.
Powiem więcej, w tym tygodniu 19 zmarł Jarek Majka, na to samo, tzn też na wątrobę. Postać bardzo znana u nas w klubie, bardzo kontrowersyjna i wesoła. Powiem inaczej, potrafił powiedzieć to co myśli bez ogródek i owijania w bawełnę, dosłownie ito każdemu, bez względu na funkcję itp.
Z tym , że Jarek zmarł na tzw styl życia, .
Ogólnie ten rok jest parszywy.....pod tym względem....

Nie potrafię tutaj śmigać............... Marek nigdy nie mieszkał w Belgi. Bywał tam jak wielu Polaków. U dziadka mieszkaliśmy wszyscy. I te wycieczki do Benetona. WOW. Guy - przyjaciel choć ostatnio mniej. Mam masę zdjęć. Jeśli ktoś jest zainteresowany. Marek zawsze powtarzał, że nauczyłam go być za pan brat z aparatem. Mam kupę zdjęć Marka z lat 70, 80 i 90tych.

tak mi strasznie przykro. Jutro Marek, we wtorek Majtos. Życie jest gówniane. Oglądałam zdjęcia z przeszłości. Nie ma już Baśki, Gutka, Sadosia, Konia i Majtosa... To kto został???

co do zdjęć, to jeśli są to foty w klimacie motoryzacji, mogłby ktoś sklecic galerię na stronę, więc jeśli nie masz nic przeciwko mozna by to popchnac dalej,
pozdrawiam

Proponuję stworzenie wątku - galerii Marka,
Fakt, pozostało nie wielu, .....
Przy takich smutnych wiadomościach, wracają wspomnienia..najważniejsze że bardzo miłe i wesołe...

Marek Sadowski - Galeria
Garaż Guya
OBRFSO

[ wiadomość edytowana przez: gregor125 dnia 2010-07-26 11:01:37 ]

Na www.mareksadowski.pl doszly teraz fotki z pogrzebu. Dzieki za mile slowa. W galerii jest mozliwosc uploadu, jak cos macie od Marka lub zwiazanego z nim, prosze o dodanie.

[ wiadomość edytowana przez: P4W3L dnia 2010-08-01 00:30:34 ]

kotbibelot - kim jestes? zapewne sie znamy, chętnie pogadam. Kontakt ze mną przez galerię Marka