Wzrost ceny gazu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy słyszeliście, że minister Pol ma zamiar zwiększyć akcyzę na gaz? Od stycznia 2004 litr gazu miałby kosztować około 2zł. Makabra.

Jasna cholera... zapalniczki podrozeja

Cytat:
2003-08-01 15:35:12, Prowo pisze:
Cholera - majątek stracę na rozpalanie grilla zapalniczką.
Bo to chyba jedyne zastosowanie?

Pzdr.

Zdania nie zmieniłem
Jak widzę na szczęście inni też.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

heheh

Ja zapalniczke mam też na benzyne

Benzyna też zdrożeje

To akurat jest mało śmieszne

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

To jeszcze nie wszytkie wyczyny debila Pola. Prócz podwyżki ceny gazy chce pobirać opłaty za przejazd przez mosty o dłogości 300 m i wiecej i za przejazdy przez tunele. Ten facio naprawdę jest pojebany jak paczka gwoździ napierdolił głupot ze pobuduje autostrady jego kolesie z Generalnej Dyrekcji Dróg i Mostów kasę przechlali, Unia teraz żąda zwrotu kasy no to musi teraz w jakiś sposób kasę nazbierać tylko czemu pieprzony pedał przyczepił się doo nas.

Niech sobie robi co chce z tym gazem.Mozna sobie gdybac a i tak się nic nie wskóra.

GAZ I TAK ZAWSZE BĘDZIE TAŃSZY!!!!

Pozdr.

Bast

to jest najgorszy typ człowieka: GŁUPI A PRACOWITY !!!

qrwa co on jeszcze wymyśli???

może podatek od 6 cylindrów, napędu na tył w autach osobowych, podatek od aut powyżej 4,5 m

ręce opadają

Rząd powinien wprowadzić podatek od głupoty, wtedy Pol szybko by zmądrzał.

Tak spojrzawszy realnie to poza "dobrymi " w jego mniemaniu pomysłami to chyba nic nie ustanowił. Ciągle się tylko słyszy o tym i o tamtym ale jego rola w rządzie to chyba tylko głoszenie coraz to nowych chorych projektów, coraz bardziej oderwanych od realiów
PZDR Vincent

Moze to niezbyt pocieszające ale benzyna tez podrożeje (równanie cen z UE), a co za tym idzie różnica między ceną benzyny i gazu pozostanie na podobnym poziomie. Wniosek - gaz pewnie nadal sie bedzie opłacał

w lipcu płaciłem za gaz w Niemczech 72centy! x4....

chyba znów przesiądę się na rower (a zimą komuikacja miejska)

życie bez Omesi? strzelcie mi w głowę...

Hej Mlody_Omega i powiedz mi w tym miejscu czy miałeś jakieś kłopoty z tankowaniem w Rzeszy? Kiedyś jak próbowałem zatankować to zażądali ode mnie dokumentów legalizacyjnych a jak już zrozumieli że jestem z Polski to wcale nie chcieli ze mną rozmawiać Może dlatego że to była firmowa stacja Schell w centrum Berlina?