MotoNews.pl

S lusterka chrom Fiat 125p Łada ( Ruskie a"la Vitaloni) NOWE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam widoczne na zdjeciach lusterka, nowe ruskie produkcja 2009. Nieużywane.
tzw gatunek II - czyli chrom II jakości

Na allegro sprzedają takie nowe po 45zł/szt.

u mnie - 70zł/2szt.

można prosić foto rozpakowanego lusterka bez foli ??

klepie do momentu jak zobaczę foto bez opakowania

Ty a będziesz miał więcej takich?? Gdzie je widziałeś na allegro??

ja kupowałem na allegro takie , niby pierwszy gatunek , ale jakość tego jest mega mizerna - stosowna do ceny .

Cytat:
2010-07-25 13:21:54, Blady pisze:
ja kupowałem na allegro takie , niby pierwszy gatunek , ale jakość tego jest mega mizerna - stosowna do ceny .

no tak ale zawsze lepiej to wygląda niż badziewia plasticzane...

one sa plasticzane i obsikane chromolukiem ale za tą cene to dobra opcja

Duża jest różnica w porównaniu do chromów, ramie też ma plastikowe ? Bo nie mogę "uszczelić" nigdzie drugiego chromowanego, a przydałoby się lustro z prawej strony...

Różnica jest spora Tym bardziej jak dasz jedno lustro chrom i jedno pseudo chrom, będzie pasować jak pięść do oka...

Jutro zrobię zdjęcia i wstawie wieczorem.

stopka i ramie jest ok - jest metalowe ciężkie. regulacja też jest ok, chodzi dość sztywno - bo jedno było wyciągane do testów.

Cytat:
2010-07-25 22:00:26, waco pisze:
Jutro zrobię zdjęcia i wstawie wieczorem. stopka i ramie jest ok - jest metalowe ciężkie. regulacja też jest ok, chodzi dość sztywno - bo jedno było wyciągane do testów.

Jas kupiłem takie na alledrogo - są fajne, ale maja jeden minus - ustawisz toto ze dwa, trzy razy i powyżej 100km/h sie składają... Jest regulacja siły, ale pomaga na dwa, trzy ustawienia i znów jest kicha... A za każdym razem trza lusterko od karocy odkręcać. Ale sa ładne.

myślałem ze ten chrom będzie lepiej się prezentował

odpuszczam