| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-09-09 15:39:44 Kupuj !!!!!!
Tylko upewnij sie że dziaderk nim jeździł napewno - kiedyś kupilem od takiego jednego eleganta Ale zwykle interes dobry bo dziadek dba o malca jak nikt - przykład - ten od bambino dziadek od którego mam klape - autko jak nówka - i przebieg 25 tys chyba |
migiel 126p Ciechocinek | 2003-09-09 15:47:48 Jeżeli autko tak dobrze wygląda i jesteś pewien że wszystko jest w porządku to kupuj Tylko z tymi dziadkami to bywa różnie widziałem już jednego takiego maluszka, który był zarejestrowany na dziadka, na liczniki miał 20 tyś. przebiegu |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2003-09-09 17:49:53 W sumie to ja bym brał, ale pod warunkiem że blacha jest idealna!!!!! Ja sam mam malana od starszej pani co to nim jedynie do sklepu po chlebek jezdziłą. dałem 2500zł. Blacha jest naprawde zajebista. Ale jak tylko go dorwałem w swoje łapy, i zaczałem gablote żyłować, i ogólnie takie pierdoły to wyszło jego nieprzyzwyczajenie!!!!. Zaczął się rozkręcać. najpierw się poduszki odkręciły, belka tylnia itp, silnik powyżej 4000tyś jakoś dziwnie chodził itp. teraz już jest mniej więcej wszystko zrobione!! W każdym bądź razie jak blacha jest naprawde dobra to bym brał!! No i ten przebieg fajniutki |
erzet_ef F&F Sympatyk alfa romeo 146 wroclaw | 2003-09-09 17:50:23 ja uwazam tak jak moi przedmowcy, jesli sadzisz ze jest w dobrym stanie i jest wart tyle kasy to kupuj. |
Lo3eK F&F Sympatyk Był Stalowa Wola | 2003-09-09 19:31:02 No maluszki dziadkow sa zadbane. Moj dziadek ma maluszka z 86r 23 tys z groszami przebiegu. Piekny piaskowy kolor. No ale oponki to ma niezmieniane od nowosci, akumulator ma z 10 lat , hamulce zapowietrzaja sie po 20 km i hamuja dopiero po potrujnym wcisnieciu hamulca. No ale mam nadzieje ze dziaduszek nie zrobi sobie krzywdy przy 40 kmh w czasie drogi na dzialke. Pisze to bo hcial bym cie uczulic na pozornie sprawnego maluszka.
Maluszek mojego dziadka nie spedzil zadnej nocy pod chmurką zawsze stoi w garazu. Gdy jeszcze nie mialem swojego malucha i bylem swierzo upieczonym kierowca to wozilem rodzine tym maluchem na rodzinne imprezy. I raz gdy padal deszcz to po odstawieniu malucha do garazu kazal mi go wycierac do sucha Niezly czad. Ja to olalem bo go tam nie bylo wysech sobie przez noc. Mówie Ci przejedz sie tym maluszkiem pare kilometruw sprawdz oponki, sputaj o akumulator , Kiedy byl wymieniany olej filtry itp. Moze akurat oponki beda stare to Ci jeszcze opusci na nowe gumy. Zawsze to pare zl mniej |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-09-09 20:21:17 najważniejsze, to przejechać się nim... jeśli w środku jest cicho (w dziadkowych autach zawsze jest cicho!!), biegi wchodzą itp to bierz. ale tak jak już wiele osób napisało najważniejsza jest blacha. popatrz pod wykładziny podłogi, oblookaj podłogę od spodu, podłogę bagażnika pod kołem zapasowym itp.. jeśli wszystko co powiedział dziadek to prawda, to jest to wg mnie okazja życia |
MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-09-09 22:07:24 No i co dziadek malana sprzedał i okantował Cie na 50zł? |
migiel 126p Ciechocinek | 2003-09-10 12:04:53 |
Lo3eK F&F Sympatyk Był Stalowa Wola | 2003-09-10 12:10:40 Starzy ludzie smierdza !!!!!!!!!
A to niby mu mlodzi jestesmy zli |
Gadzio Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-09-10 12:22:00 dupa cmentarzem mu zalatuje, ale jeszcze skurwiel wały kręci, co za skurwysyństwo jest na tym świecie |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-09-10 19:02:09 WSK-wiejski sprzęt kaskaderski...szczerze ? wole sypiącego sie malucha |