[S] Espero 1,5 całość bdz części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Więc stało się moje espero idzie w całości bądz całe na części ejsli zainteresowanie ebdzie jakieś jak nie to szrot całkiem ;/

Wiec pisać co by kto chciał.

[ wiadomość edytowana przez: mifinka dnia 2010-08-14 08:35:34 ]

więc jaka cena za całe

Jabko ja Lampy chcę Jak ładne.

myzle tak 1,5 tysia??

Cytat:
2010-08-14 11:28:54, Jabuszko pisze:
myzle tak 1,5 tysia??

nie uzyskasz tyle rozbierając auto i sprzedając je na części to jest bolesna prawda

Cytat:
2010-08-14 13:36:01, markon pisze:
nie uzyskasz tyle rozbierając auto i sprzedając je na części to jest bolesna prawda

Tutaj się nie zgodzę. Sam silnik i skrzynia to już jakieś 800 zł. Do tego jest jeszcze masa innych części. Inną sprawą jest to że trochę czasu możesz się z tym "bujać".

dlatego sie zastanawiam moze ktos sie skusi za 1000-1500 go kupic.....

Wystaw na Alledrogo.pl

Cytat:
2010-08-14 16:04:56, robert_or3 pisze:
Tutaj się nie zgodzę. Sam silnik i skrzynia to już jakieś 800 zł. Do tego jest jeszcze masa innych części. Inną sprawą jest to że trochę czasu możesz się z tym "bujać".

jak silnik ze skrzynią sprzeda za 500zł to może się cieszyć Ja niedawno sprzedałem swoje 2 espero na części i za silnik wziąłem 400zł zresztą został w Klubie a wystawianie klamotów na allegro kosztowało mnie 150zł a zarobiłem na nich 200zł więc byłem 50zł do przodu więc takie to opłacalne ze WOW mam cały garaż klamotów siedzenia wystawiałem 5razy nie były wcale zniszczone wpieniłem się dospawałem nogi i Dziadek ma teraz niezłe siedzisko najlepiej zarobiłem na katalizatorze 150zł

Aukcja

A neich se ebdzie na alle drogo ;p

O w morde co się stało z karoserią. Przecież tam można ręce wsadzać. Nie zaniżaj ceny bo ja z swojego będe chciał 5 tysi .
Markon
Jeżeli ty sprzedawałeś te cześci tak ja mi halogen to ja się wcale nie dziwie że niewiele zarobiłeś.

[ wiadomość edytowana przez: kondziak dnia 2010-08-15 01:53:43 ]

Cytat:
2010-08-14 22:23:06, Jabuszko pisze:
Aukcja A neich se ebdzie na alle drogo ;p

Żeby tak jeszcze zachować chociaż pozory "dbałości językowej"...zarówno tutaj jak i w opisie aukcji - za trudne ??

Cytat:
2010-08-15 01:51:10, kondziak pisze:
O w morde co się stało z karoserią. Przecież tam można ręce wsadzać. Nie zaniżaj ceny bo ja z swojego będe chciał 5 tysi . Markon Jeżeli ty sprzedawałeś te cześci tak ja mi halogen to ja się wcale nie dziwie że niewiele zarobiłeś. [ wiadomość edytowana przez: kondziak dnia 2010-08-15 01:53:43 ]

jak ty będziesz się tak decydował ze sprzedaż swojego to będzie w gorszym stanie niż Jabka esperal

ja poszukuje karoseri właśnie do 1.5. można widzieć jakieś fotki w świetle dziennym?? gg 4598359