[s]Graty z rozbiórki poldorovera

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Biorę się wkrótce za rozbiórkę poldorovera, dlatego będę miał prawie wszystkie graty, np:
skrzynia biegów 90zł
most 80zł
rozrusznik 50zł
komp 40zł
belka zawieszenia 70zł
listwa wtryskowa 40zł
wał 40zł
fotele i boczki intergroclin (nie kubełki) w ładnym stanie zielone 150zł
przepustnica 50zł
gazownia z krokowcem 200zł
i wiele innych
To co wypisałem na pewno będzie do wzięcia od poniedziałku, jeśli ktoś potrzebuje coś innego, pisać na priv.
Dodam, że pold ma przejechane 48 kkm...

[ wiadomość edytowana przez: drtomee dnia 2010-08-18 21:04:00 ]

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2010-08-19 15:48:02 ]
[ powód edycji: Kolejny źle zatytułowany post kasuje. ]

jaki stan mostu, zaspawany, wyjący ?

wstępnie zaklepuję

Most oryginał nie wyjący. Poldorover jest "cywilny" bez żadnych przeróbek.

no to tylko wykombinować jakiś transport w okolice krakowa i biore na 100%

znasz może kogoś kto robi takie kursy ?

Od brata z firmy jeżdżą po całej Polsce, prędzej czy później coś się trafi...kierowcy na dobre piwo trza dać jedynie...

no to gitara. Mi sie tam nie śpieszy. Daj znać jak coś.

swoją drogą gdyby Tobie się jakiś transport trafił to też dawaj znaka

ja bym sie pisał na przepustnice

Do oferowanych części dochodzi jeszcze głowica silnika za 100zł (reszta silnika też do sprzedania jakby ktoś coś chciał) i alumy z oponami trójramienne (foto na mms) 5 szt za 250zł. Felgi ładne, nie pokrzywione i nie podjechane 4x98, opony 5mm Dębica 185/70 R13.
Felgi w takim wzorze
http://img706.imageshack.us/i/alum3.jpg/
[ wiadomość edytowana przez: drtomee dnia 2010-08-19 14:04:58 ]

[ wiadomość edytowana przez: drtomee dnia 2010-08-19 14:12:11 ]

Odpowiadając na pytania: mam całego poldorovera, a nawet dwa, więc można wziąć wszystko co jest potrzebne do przekładki motoru do koanta oprócz silnika (w jednym silniku klekoczą szklanki, w drugim z jakiegoś powodu nie ma kompresji - jak rozbiorę motor to podejmę decyzję czy złom czy naprawa i sprzedaż, na razie silników brak, chyba, że ktoś chce samą głowicę).

potrzebował bym czujnik położenia wału... najlepiej jak naj szybciej... i jak coś oblukał bym te groki

OK, odezwij sie na priva

słuchaj a dał byś radę wytargać, a raczej wyciąć bądź rozwiercić przednie mocowanie górnego wahacza??

Budę oddałem już złomiarzowi, Ty pewnie zrobiłeś ten sam błąd
ale jeśli jeszcze tego nie zutylizował to wytne...jutro u niego będę to dam znać...

[ wiadomość edytowana przez: drtomee dnia 2010-08-30 12:19:02 ]

Cytat:
2010-08-30 12:12:06, drtomee pisze:
Budę oddałem już złomiarzowi, Ty pewnie zrobiłeś ten sam błąd ale jeśli jeszcze tego nie zutylizował to wytne...jutro u niego będę to dam znać... [ wiadomość edytowana przez: drtomee dnia 2010-08-30 12:19:02 ]

dokładnie w
No ok, czekam na info

Niestety buda pojechała już do huty...ale będę miał na uwadze te mocowania i jak gdzieś znajdę to wezmę...