Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() borysirl F&F Sympatyk 15 x 125p OPOLE | 2010-09-02 16:34:56 Nie znam sie na prawie ale uwazam ze najlepiej by bylo sprzedac auto za 20 000 PLN i oddac kase wierzycielowi.
Wedle mnie jak mu zabiora samochod to beda go probowali sprzedac na aukcji i jak dostana za niego 10 000 PLN to koles bedzie mial druga polowe dlugu wciaz do splacenia. |
![]() fiolek FIAT 131 i Poldek ra ... Poznań | 2010-09-02 16:54:38 albo wycenią z euro taxu ile jest wart i tyle długu mu anulują a potem sami będą się bujać z autem |
![]() Furiosus (M) Furious Moderator duży, czerwony FIAT jeździ po Lublinie | 2010-09-02 21:57:49 najłatwiej spłacić dług bo samochód pójdzie za 1/3 jego wartości (jak będzie ładny oczywiście - kolega komornika skarbowego go kupi) i po potrąceniu kosztów licytacji jeszcze z 15 - 17 tysięcy długu zostanie spłacić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie prościej jest nie kombinować, nie oszukiwać??? no nie to trzeba by jeszcze MYŚLEĆ a to bardzo trudno przychodzi... to tak tytułem dygresji ode mnie |