Niebiesko pod autem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
Mam pytanie co myslicie o niebieskim podswietleniu pod autem,według mnie to jest bajer w nocy wygląda jak poduszkowiec tylko niewiem czy nie jest to dobry temat na WT.
W zasadzie kolor podswietlenia według gustu.
Czekam na opinie.

i jeszcze diody na spryskiwacze i mamy piękną choinke....

a serio to jak dla mnie FESTYN FESTY i jeszcze raz FESTYN

... pomijajac przepisowosc...

... kiedys mi sie podobalo. ale nie lubie narazac sie policji, druga sprawa - krawezniki, trzecia sprawa - na niebiesko diodami jest b gustowne; zalezy od samochodu i samego gustu , czwarta sprawa - imho niewarte... zachodu.

Diody odpadają . Spód można włączać kiedy się chce nie na stałe, poprostu sam niewiem jak się na to zapatrywać ,brak mi przekonania

i niech tak lepiej zostanie
apeluje NIE FESTYŃCIE esperaków, nie warto....

Powiem krótko : Ryż

Widze ze kolega chce sie na Wiejski Tuning załąpac

Pozdr
Jadzwin

Widzę, że nie tylko ja "kocham" ten temat. Proponuję jeszcz płytkę CD na lusterko i nalepkę z folii na wlew paliwa imitującą wlew z samochodów WRC. Ogólnie wiocha i zasłużone miejsce w galerii WT.

Cytat:
niewiem czy nie jest to dobry temat na WT.

powiem więcej to jest doskonały temat na WT.

Odnośnie WT, to poczytajcie jak koledzy z FSO Autoklubu jadą po pseudo tjóningowcach.

Własciwe to macie racje ten bajer nie pasuje do naszych limuzyn ,jest to dobre ale jak się widzi u innych i to jeszcze przez chwile na dłuższą mete odpada.Chciałem wiedzieć jak inni na to się zapatrują i wiem, dzięki.