Cudo z allegro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie wiem jak wam-ale mi ten maluszek bardzo odpowiada!!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15799974

chyba kupie sobie malca i tak go sobie zrobie

jedyne czego mu brakuje to 1,1 aby uciognoc te kapcie 8"

no przykro m iale jezeli tak zrbicz malucha - czyli bez zderzaków to chyba zdajesz Sobie sprawe ze przy 1 - szej kontroli drogowej - pozbedziesz sie dowodu rejestracyjnego - wiec zaplanuj odrazu wizyte w urzedzie komunikacji ;p . . . ;p

no przykro m iale jezeli tak zrbicz malucha - czyli bez zderzaków to chyba zdajesz Sobie sprawe ze przy 1 - szej kontroli drogowej - pozbedziesz sie dowodu rejestracyjnego - wiec zaplanuj odrazu wizyte w urzedzie komunikacji ;p . . . ;p

mam swojego fiata bez zderzaka z przodui na razie jest ok,a jak bede miec kase na przerobienie tylu,zderzak tylny tez pojdzie w odstawke

A ja wam powiem, że nic specjalnego jeśli chodzi o wygląd.

Nic ciekawego jednakże bez zdeżaków fajnie wygląda!! A co do dowodu rejestracyjnego i zderzaków to nie powinni zabrać!! W jednym z postów (fakkkk) jest plik z przepisami w których powiedziane jest wyraźnie, że w przypadku zwisu auta za osią większym niż 70cm, a nie chce mi sie wierzyć że maluch ma właśnie tyle!!

Mnie sie podoba w nim kilka rzeczy: poszerzenia z tyłu i oczywiście to co w sobie kryją, "gładkość" - szczególnie z boku (gdzie on łapie powietrze?) oraz lusterka - mój styl (wszystko dobrze widać) .
Jeśli chodzi o tylną klapę, końcówkę wydechu (za bardzo wystaje), daszek (czy jak to sie zwie) na tylnej szybie to jestem na NIE.
Jednak jako całość maluszek prezentuje się ciekawie, ale po założeniu tablic na pewno traci sporo "gładkości"
Może mi ktoś jeszcze tylko powiedzieć gdzie on ma z przodu kierunki? Zdjęcie nie jest najlepszej jakości ale nie widze by miał je gdzieś wkomponowane nawet jeśli są czarne. Chyba że są zaimplementowane do w reflektorach ?

ps. Ten plik z przepisami jest w moim poście

przez takie otwory w tyniej klapie to ona ma chodzenie takie jak by sobie przykryl kocem silnik dlatego jestem na nie. Ale cala reszta jest spoko, tylko ze przy zwyczajnym silniku to on na tych kapciach zbiera sie gorzej niz dziecka na rowerze. Ale sadzac po cenie tego maluszka to ona tam ma conajmniej 1.1

autko ciekawie zrobione, jedynie drastyczna jest sprawa tego "wlociku powietrza", który do złdzenia przypomina logo kanału muzycznego VIVA...
...nie uważacie ??

Ogólnie to bardzo fajnie zrobiony maluszek ale, no właśnie zawsze jest ale - ta tylna klapa to jakis niewypał, bo jeśli ma maluchowski silnik to z silnika szybko zrobi jedną wielką lipę bo będzie go co kawałek przegrzewał.

Popieram...sam mysle o zaszpachlowaniu 1 boku ale drugi musi zostac....ogolnie ladnie si eprezentuje....ja jak klepalem moj tylny chrom tez lookalem na mojego malca i powiem ze wyglada nawet fajnie bez tylengo zderzaka malaczek....

taaa, rewelka, opony że wyprzedza cie wszystko, ale żeby i tak nie było za lekko to +30kg szpachli... rewelacja