MotoNews.pl

Obróbka głowicy 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Proszę mi podpowiedzieć gdzie w Krakowie lub okolicach można dobrze i w miarę cenowo obrobić głowicę do 126p?
Mam na myśli;
-obróbka kanałów dolotowych i wylotowych
-nowe prowadnice
-nowe większe gniazda
-nowe większe zawory
-planowanie
Bardzo proszę o jakiś namiar.
ps.do moderatorów-szukałem ale nic konkretnego nie znalazłem,jak ktoś podpowie to temat proszę usunąć.

co znaczy w miarę cenowo?

Tomasz Cabaj myślę, że jest tu odpowiednią osobą, odezwij się na PW to Ci podeślę numer.

Panie kania w miarę cenowo to znaczy zapłacić uczciwie tyle ile faktycznie się należy ,a nie jakieś ceny z kosmosu a bo to rajd,sport,robota nietypowa itp.itd.
Panie 3zeR_MDS już piszę.

Patrz tak, żeby robili na miejscu- są zakłady które wysyłają potem takie części przez pół Polski bo np. nie mają jakiejś maszyny. Wtedy za kuriera liczą dodatkowo.

jak dasz głowice do malucha do "zakładu" to raz, że spierdolą a dwa, że nie zrobiątak jak ma być ja bym sięnad "zakładami" zastanowił poważnie

Tu Chłopy macie racje,dlatego pytam do kogo oddać najlepiej!!

Tomka można polecić z czystym sumieniem. Co do zakładów polecam Autoszlif Na zakolu Wisły - robią profi robotę i do malca też przygotują głowicę jak trzeba. Nie obrobią ci tam jednak kanałów bo w takie prace się nie bawią. Jakbyś miał zamiar uderzać do Autoszlifu odezwij się na priw.

ok. dziękuje wszystkim!!