MotoNews.pl

Piecowe przyciemnianie szyb????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może ktoś wie gdzie można przyciemnić szyby techniką piecową.Wiem że w Zielonej Górze robią, ale wolałbym trochę bliżej, możę Warszawa.Jak to wygląda w świetle prawa drogowego?

Bylo juz o tym sporo.
Zobacz tu:
Link

Marttinus, przejrzyj Forum głębiej, bo link Deena przerzuca nie tam gdzie były podane adresy i telefony.

W Wawie jest taka firma, ale u nich trwa to 3-4 dni, bo demontująszyby i ... wiozą do Zielonej Góry. W Zielonej przyciemnianie trwa 6-8 godzin i jest nieco tańsze niż w stolycy.
Źle jest mieszkać na Wschodzie, nie?

Znalazlem w Wawie robią na Mlodnickiej 25, ale chyba wysylają do Zielonej Góry bo przyciemnianie trwa 3 dni. Dzieki za pomoc

Mieszkanie na wschodzie ma to do siebie że mam bliżej na Kamcza tke.

To może miły pan moderator zamknię ten wątek ? ? ? ? ?

Marysia? Ambro?

A cóżeście się tak rozpędzili z tym zamykaniem wątków ???
Zaczyna mnie się to very bardzo nie podobać
A może tak qrna ktoś jednak zna jakiś adres bliżej WWY gdzie robią w jeden dzień ?
Może bez przesady !

Perzan, nie unoś się

Za mojej kadencji w Klubie to już trzeci czy czwarty wątek o przyciemnianiu szyb. Sam kiedyś mnie zbeształeś, żebym sobie przeszukał Forum, więc inni też mogą to zrobić, zamiast otwierać nowe wątki o tym samym.

Ja nie nalegam na zamykanie, może ktoś faktycznie zna taki warsztat i zechce go ujawnić Klubowiczom.

Muszę was zmartwić, przyciemnianie szyb techniką piecową jak narazie jest tylko w Zielonej Górze więc inne serwisy prawdopodobnie tam wysyłają te szyby.

Tak więc najszybciej będzie tam dojechać na miejsce .

[ wiadomość edytowana przez: TURBO dnia 2003-09-11 16:20:02 ]

Cytat:
2003-09-11 14:56:08, jackal pisze:
Perzan, nie unoś się

Za mojej kadencji w Klubie to już trzeci czy czwarty wątek o przyciemnianiu szyb.

zawsze przecież można zadać sobie trud i przeszukać forum, a jak nie to na hajd parku napisać pytanko - może ktoś ma akurat link do tej strony....
po co otwierać po 10 takich samych wątków

Nie żebym kogoś krytykował ale tak to się tworzy troszkę bałagan...

SOORY postanawiam poprawe

Orintujecie sie ile w wawie kosztuje takie przyciemnienie????

Cytat:
2003-09-11 17:48:20, marttinus pisze:
SOORY postanawiam poprawe

nie no nie soory'aj tutaj bo nie ma za co jak głosi mój podpisik
...tak żem sobie tylko pomyślał

z drugiej strony dobrze że są nove wątki - gonimy Eskortów czy kogo tam jeszcze nieprzegoniliśmy...

jak to ktoś gdzieś powiedział - nie przejmuj się gadaniem "starych" klubowiczów - oni już po prostu tacy są, poczekaj miesiąc, dwa i sam taki się staniesz
PZDR
KRUCHY

[ wiadomość edytowana przez: Kruchy dnia 2003-09-11 22:26:48 ]

w Wawie dochodzi ok. 100 do 200 zeta za zdjęcie i transport.
no i trzy do 4 dni z głowy (albo przynajmniej bez szyb)

koszt - do Camry wszystkie szyby bez przedniej z demontażem, czyszczeniem, montażem = 830 zeta (na jeden odcień), 150 drożej jak dwa odcienie
w Wawie na Młodnickiej 1.000 na jeden odcień. jak dostarczysz sam (jak ja) to urwiesz ok. 100 zeta, ja będę gadal czy nie opuszczą o 150.
jak zakończę odnawianie Camrusi to za 3 tyg. w środę chętnie zademonstruję

i jeszcze raz tel. na Młodnicką: 815-43-39

Cytat:
2003-09-11 14:56:08, jackal pisze:
Perzan, nie unoś się
[...]

Aaaa... bo jakiś taki marny dzień mam Musiałem sobie gdzieś ulżyć Ty chyba też miałeś kiepski, bo padło na Ciebie
A tak na serio, to faktycznie drażni mnie nieco widok kłódek pojawiający się coraz częściej. Przypomina mi to czasy, gdy nie było teleranka...
Fakt, temat się powtarza, ale to nie jest wg mnie powód od razu do zamykania wątka. Można napisać, że było wałkowane i ktoś sobie grzecznie szuka, wątek umiera śmiercią naturalną dość szybko, spada na dół i jest spokój. Ale żeby od razu zamykać... nieee...
Uwierz, że jakbym siedział na modemie, to nie bawiłbym się w grzebanie po archiwum, tylko rzucał temat.
Z resztą nie zwracajcie uwagi na moje marudzenie. Od tygodnia jestem rozdrażniony - remont in progress. Tak będzie pewnie do końca września
Nawiasem mówiąc w każdym wątku jest trochę hyde parku (do którego nie zaglądam od samego początku) i nic na to nie poradzimy, bo byłoby nudno.
Pozdro.