MotoNews.pl
12Brak lewych kierunkowskazów w 126p (251082/0)

Brak lewych kierunkowskazów w 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzień dobry mam jeden problem z prawymi kierunkowskazami w swoim 126p.Wszystkie lewe kierunkowskazy działają dobrze tylko kiedy chcę włączyć prawe to elektroniczny przerywacz kierunkowskazów buczy . Proszę o pomoc

Przerywacz do wymiany jaki rocznik 126p ?

Cytat:
2010-09-17 21:30:27, mariuszplewik pisze:
Przerywacz do wymiany jaki rocznik 126p ?

rocznik 84 przerywacz wymienilem i jest to samo

tzw "pajak" jest do wymiany czyli przelaczniki swiateł kierunkow i wycieraczek

Cytat:
2010-09-18 00:09:48, Mariusz126p pisze:
tzw "pajak" jest do wymiany czyli przelaczniki swiateł kierunkow i wycieraczek

ale to jest na pewno to bo to jest drogie a mój ojciec wymieniał to nie dawno

W innym temacie piszesz o tym, że wyciągałeś wiązkę kabli, a widząc po twoich wypowiedziach , że kompletnie się na tym nie znasz to wszystko po kolei może być nie tak.

Cytat:
2010-09-18 15:31:43, 34 pisze:
W innym temacie piszesz o tym, że wyciągałeś wiązkę kabli, a widząc po twoich wypowiedziach , że kompletnie się na tym nie znasz to wszystko po kolei może być nie tak.

napewno dobrze podpiłem zrobiłem zdjęcia wszyskich kabli połączeń i do czego idą i na pewno są dobrze podpię te bo na poczatku nie było żadnyć świateł bo były pourywane keble a teraz tylko brakuje tych kierunkowskazów

[ wiadomość edytowana przez: adik007 dnia 2010-09-18 15:42:56 ]

Co nie oznacza, że wszystkie pourywane kable odnalazłeś albo + z kierunków gdzieś został puszczony na masę lub odwrotnie masa na +

Cytat:
2010-09-18 15:46:20, 34 pisze:
Co nie oznacza, że wszystkie pourywane kable odnalazłeś albo + z kierunków gdzieś został puszczony na masę lub odwrotnie masa na +

zobaczę