MotoNews.pl

Hamowania Jetronic - Wroclaw

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zna ktos moze hamownie Jetronic we Wroclawiu na Opolskiej ??? Mam plan zeby sie tam wyhamowac Znajomy rajdowiec twierdzi, ze to podobno najlepsza w Polsce, ktos cos wie o tym ??? Bo mi sie cos nie chce wierzyc. Jak by to wyszlo to moglbym wrzucic wykresy i wszystko na forum, no ale zobaczymy

Jetronic jest OK, Auto Motor i Sport często testuje tam samochody, opisywane później w tym miesięczniku.

Cytat:
Jetronic jest OK, Auto Motor i Sport często testuje tam samochody, opisywane później w tym miesięczniku.

Bo redakcja Auto Motor i Sport mieści się we Wrocławiu

czy to ta co w zeszlym roku "wyjechał" Seat LEON R....?????

Marcel
Nie wiem czy to ta od Leona

Yaga
Nie powiedziałem, że jest inaczej, ale skoro redakcja ma sporo kasy (m.in. z mojej prenumeraty ), to mogą sobie wybierać dowolną hamownię w kraju, a oni jeżdżą do Jetronica.

Cytat:
Yaga
Nie powiedziałem, że jest inaczej, ale skoro redakcja ma sporo kasy (m.in. z mojej prenumeraty ), to mogą sobie wybierać dowolną hamownię w kraju, a oni jeżdżą do Jetronica.

Ale nie denerwuj się. Ja z kolei nie powiedziałam, że jeżdżą tam tylko dlatego, że mają blisko...
A co do sporej kasy wydawnictw z prenumeraty: to nie jest takie oczywiste. Poza tym to wydawnictwo chyba więcej zarabia na reklamach w innym piśmie niż na prenumeracie AMiS

jedyna hamownia do 600KM i chyba tez 4x4

Cytat:
2003-09-12 14:45:01, zyzy pisze:
jedyna hamownia do 600KM i chyba tez 4x4

To znaczy że dobrze, czy nie???
Dla nas śmiertelników 600KM może wydawać się sporą wielkością, ale aut o takich mocach jest sporo, nawet fabrycznych IMO.

Narazie to chyba jedyna 4x4 i do dużych mocy, większość mocnych aut z naszego kraju się tak hamowało, bardzo profi obsługa, co do ceny można się dogadać, ale polecam zadzwonić wcześniej bo jechać bez uzgodnienia terminu to kiepski pomysł.

Generalnie uważam że najlepsza w kraju. Mam takie zdanie bo mogę

nie wiedziałem że to najlepsza hamownia w Polsce, kiedyś pojechałem tam mamy Ka bo nikt nie potrafił mi zdiagnozować usterki, to jak mi krzyknęli cene za sprawdzenie komputera to tak szybko jak zajechałem tak mnie już nie było
a ile tam kosztuje hamowanie????

No wiec po piwerwsze to sie walnolem w nazwie, ma byc Jetronik (z "k" na koncu ). Sprawa wyglada tak, ze kumpel bedzie hamowal na 90% swoja rajdowke bo dokonali w niej jakis modyfikacji. On juz tam hamowal autko i wlasnie mi mowil, ze to jedyna 4x4 no i na takie duze moce. Mowil tez, ze obsluga bardzo profi itp. Jezdzac czesto obok widzialem tam juz nie jedna rajdoweczke Wszystko ma byc obgadane wczesniej i ustalone i on ma zalatwic, ze niby jak beda dwa auta no bedzie taniej. Na forum corolli byly juz hamowane 2 TS'y i wyniki wyszly bardzo rozne dlatego mnie kusi sprawdzic

powiem krotko- naprawde polecam te hamownie, profesjonalana obsluga za w miare rozsadne pieniadze!!!! pozdrawiam

powiem krotko- naprawde polecam te hamownie, profesjonalana obsluga za w miare rozsadne pieniadze!!!! pozdrawiam

A jak wyglada cennik na tej hamowni?Moze skusze sie kiedys na pomiar bo do Wawy mam za daleko.

Zadzwoń i się dowiedz (0-71) 342 57 61 ceny nie są sztywne, a jak kilka aut to i cena napewno będzie lepsza.