MotoNews.pl

[K] Nosek granatowy 22L

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam noska bez korozji najlepiej w kolorze granatowy metalik 22L
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, niech da znać.

U mnie niedługo kapusta wpadnie do środka, trzyma się tylko na wielkim parchu rdzy

Nadal aktualne.
Może ktoś ma w pobliży jakiś szrocik i niejako przy okazji może sprawdzić czy nie stoi tam do rozbiórki granatowy Esperak.

sam bym potrzebował, ja nie wiem jakś inne kolory nie maja tak pordzewiałego noska mój ma kilka juz "krostek"

Tu macie nówkę sztukę

I tutaj też

[ wiadomość edytowana przez: seboos dnia 2011-06-16 17:22:06 ]

Cytat:
2011-06-16 17:21:16, seboos pisze:
Tu macie nówkę sztukę I tutaj też [ wiadomość edytowana przez: seboos dnia 2011-06-16 17:22:06 ]

Aukcje śledzę praktycznie na bieżąco, niestety mój daltonizm jeszcze tak daleko się nie posunął

Przeca to jest nowy bez lakieru więc o jakim daltonizmie tu mowa? Są też niebieskie na allegro ale nie podają koloru, tylko po zdjęciach można poznać, że granatowy

Cytat:
2011-06-17 16:58:23, seboos pisze:
Przeca to jest nowy bez lakieru więc o jakim daltonizmie tu mowa? Są też niebieskie na allegro ale nie podają koloru, tylko po zdjęciach można poznać, że granatowy

wystarczy doczytać ze chodzi o nosa ze szrota nie zżartego o kolorze 22L

Witam
Tylko trzeba uważać, bo 22 L wychodził w 2 odcieniach!! - 22L 20 N (ciemny granat) i 22L 35N (bardziej fiolet lub śliwkowy!). Wiem coś na ten temat, bo sam mam 22L i swego czasu podalem lakiernikowi jak na tacy jaki mam dokładnie kolor lakieru, a ten w sklepie tylko chlapnal 22L i dobral mi pod 35N, a mam jak byk na tabliczce 20N.
Pozdr
AndiK

Przecież wiem o co chodzi autorowi, wrzucam tylko alternatywę...
Czasem nie rozumiem Was, starsze pokolenie ;p

Cytat:
2011-06-17 23:29:15, seboos pisze:
Przecież wiem o co chodzi autorowi, wrzucam tylko alternatywę... Czasem nie rozumiem Was, starsze pokolenie ;p

a nnnnooooo to takie zwapnienie po tym jak nas niemcy w 42 do fabryki czołgów zagnali musisz zrozumieć