Challenger Galaxy st-800 autoalarm Yaris

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czekam na odbiór Yarisa z salonu. Jako bonusa dano mi (podobno zadarmo ) autoalarm Challenger Galaxy st-800. No i mam teraz problem. Co toto jest i czy toto jest ok. Czy można to rozbudować. A może zostawić?
Z góry dzięki za podpowiedzi. .
Nowy klubowicz narazie bez atrybuty czyli autka jedynej słusznej japońskiej firmy.

Część Darsoft! dopilnuj tylko zeby do alarmu dopisali ci czujki ruchu. Ja tego nie zrobiłem a przy odbiorze było juz za późno bo powiedzieli mi że to nie jest standardowe wyposażenie tego alarmu (o dziwo instrukcja to potwierdza!) Miłego targowania

JA mam też Chellengera i sobie to to chwalę ... dobry alarm za nie największe pieniądze. Przecież kupując alarm za niewiem 2-3 tys złoty żadko kiedy możemy kożystać z jego wszystkich możliwości. Po prostu na nasz rynek nie wchodzą alarmy w pełni rozbudowane. Oto Polska właśnie. Więc kolego - jeżeli dali Ci Chellengera ( wart 1230 PLN) to bardzo się należy cieszyć.
Pozdrawiam
Dobre cacko. Dobry wybór . Nie martw się.
Opisz jak odebrałeś YAriska i witamy w klubie... posiadaczy tego cudownego autka.

Wszystko ok z tym odbiorem tylko ile można czekać Podobno w październiku. (umowa do 15 listopada, a ja nie wiem jak czytałem wcześniej bo wydawało misię, że do 15 Pażdziernika
) Myslę jednak, że na samochód tej marki można czekać.

Jeśli do 15 pażdziernika to na dniach dostaniesz... już przypłyneły do Polski. Wiem o tym, bo załatwiam mojej koleżance też Yariska. Ma umowę na 15.10 i już ma jechać załatwiać sprawy związane z fakturowaniem.
Więc przyciskaj ich mocno ... a wyciśniesz Yariska jak się patrzy.
Pozdrawiam. To napewno bedzie dla Ciebie miły dzień. Wiadomo, 2 takie dni są miłe w życiu kierowcy. Jeden jak kupujesz autko... drugi jak go się pozbywasz.