| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
miodek997 TOYOTA DRIVER Toyota Yaris 1,3 Luna Warszawa | 2003-09-13 10:37:13 JA mam też Chellengera i sobie to to chwalę ... dobry alarm za nie największe pieniądze. Przecież kupując alarm za niewiem 2-3 tys złoty żadko kiedy możemy kożystać z jego wszystkich możliwości. Po prostu na nasz rynek nie wchodzą alarmy w pełni rozbudowane. Oto Polska właśnie. Więc kolego - jeżeli dali Ci Chellengera ( wart 1230 PLN) to bardzo się należy cieszyć.
Pozdrawiam Dobre cacko. Dobry wybór . Nie martw się. Opisz jak odebrałeś YAriska i witamy w klubie... posiadaczy tego cudownego autka. |
miodek997 TOYOTA DRIVER Toyota Yaris 1,3 Luna Warszawa | 2003-09-13 11:00:38 Jeśli do 15 pażdziernika to na dniach dostaniesz... już przypłyneły do Polski. Wiem o tym, bo załatwiam mojej koleżance też Yariska. Ma umowę na 15.10 i już ma jechać załatwiać sprawy związane z fakturowaniem.
Więc przyciskaj ich mocno ... a wyciśniesz Yariska jak się patrzy. Pozdrawiam. To napewno bedzie dla Ciebie miły dzień. Wiadomo, 2 takie dni są miłe w życiu kierowcy. Jeden jak kupujesz autko... drugi jak go się pozbywasz. |