MotoNews.pl

Peszel- gdzie kupic w Kraku?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jw: gdzie kupic czarny samochodowy peszel na metry w Krakowie? taki od 8 do 20 mm srednicy gdzies, ktos wie?

gielda RTV ul. balicka sb,nd

dzieki, w domysle byla gielda, wiem wiem, ale myslalem, ze w tym malym miasteczku z milionowa populacja jest jakis jeden sklep z peszlem samochodowym czarnym, a nie z budowlanym szarym-bialym

a jakie ilosci potrzebujesz?

Kraków, Balicka, sklep na przeciwko pętli tramwajowej (zaraz obok motoryzacyjnego i skuterow).

sklep elektryczny na os. sportowym

A może zamiast peszela zastosować takie oploty?
Klik! Stosowałem już je w komputerze, niezłe są, nie próbowałem jeszcze tych chromowanych - a może być fajny efekt.
Pozdrawim!

Cytat:
2010-11-18 15:55:53, Bart128 pisze:
jw: gdzie kupic czarny samochodowy peszel na metry w Krakowie? taki od 8 do 20 mm srednicy gdzies, ktos wie?

obi... nie wiem jakie teraz maja srednice ale powinienes cos znalezc.

Ile potrzebujesz ?

Jak nie znajdziesz w Kraku to Ci w Kielcach kupię bez problemu i podeślę. Ile metrów i jakie fi potrzebujesz?

pierdol peszel to gówno niesamowite 100 razy lepszy i praktyczniejszy jest taki makaron, fakt nakłada się go trochę dłużej niż peszel ale jest o wiele lepszy i estetyka zupełnie inna, zrobiłem w ten sposób za radą shabata instalacje we fiacie i na prawdę się sprawdza, w zależności od tego ile chcesz kabli tym opleść masz różne, polecam!!

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2010-11-21 00:46:04 ]

dzieki chlopy, juz kupilem na gieldzie .