MotoNews.pl

Dzis (w niedziele) pod M1 :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie...

O godzinie....19:00

No ładnie. Postaram się zajrzeć, ale nawet jeśli to na krótko.
Tylko niech ktoś przyjedzie, bo tak głupio stać tam samemu

MAM NIESMIAŁĄ PROPOZYCJE

CO WY NA TO ABY ORGANIZOWAC CO TYGODNIOWE SPOCIKI JAK NA KLUB PRZYSTAŁO

Co tydzień pod M1? Super! Mi pasuje
Tylko ludzie... wielka prośba... wpisujcie swoje komórki do swoich profilów na forum!

jeżeli jest zainteresowanie to ustalmy dzień i godz

Super!
Mnie również jak najbardziej pasuje.
Mam nadzieję, że więcej osób będzie się zjawiać.
Moja propozycja to np. Sobota wieczorkiem, powiedzmy ok. 19

Siema ja tez jestem za. Moga byc spotkania tak jak ostatnio o 19 w kazda niedziele ja bede napewno

widze ze godzina już jest tylko dzień jeszcze trzeba ustalić mi osobiście odpowiada piątek lub niedziela

Czesc

Pomysl jak najbardziej zaje... to znaczy fajny
Ale co Wa na to zeby to bylo jakos w srodku tygodnia ? Bo np ja (i pewnie wielu z was) na wekeny lubi wyjezdzac...
Jednak jesli koniecznie sie upieracie na wekend to zdecydowanie lepiej NIEDZIELA...

Wy Warszawiacy to jacyś dziwni jesteście. Nigdy nie możecie się zorganizować, spotkać w większym gronie.
Sekcja radomska klubu espero nie ma takich problemów. Nie ma gderania o terminach, frekwencja zawsze jest 100%. I co wy na to?

Marcin
prezes oddziału radomskiego
skarbnik oddziału radomskiego
honorowy członek oddziału radomskiego
właściciel najlepiej utrzymanego i najszybszego espero w grupie radomskiej

P.S. Zapomniałem dodać, że oddział radomski jest jednoosobowy .

P.S.2 Jakby ktoś jeszcze nie załapał i odezwały się w nim jakieś mordercze instynkty w stosunku do mnie to był żart (dżołk taki )

Yyyyy Panowie... ale kurcze... M1 ? raz dwa razy OK ale to jest KONIEC WARSZAWY...

Moze by tak na parkingu przy TORWARZE ??

To srodek warszawy.. latwo dojechac... tylko odpadaja dni w ktore sa rozgrywki Ligowe nasze extraklasy

ja pod m1 i na torwar mam podobny kawałek drogi, wiec mi to wsio ryba

PS gdzie fotki mojego maleństwa???
jak możesz wyślij mi je mailem

DOBRA 0 19 TYLKO GDZIE I KEDY BO MI OBIE MJESCÓWKI PASUJĄ

panowie co jest z fotkami z ostatniej niedzieli??????

Mnie piątek pasuje raczej średnio, gdyż niestety siedzę zwykle w piątki w pracy do ok. 21.
Jeśli już to weekend (sobota lub niedziela). Wolał bym sobotę z tego prostego powodu, że po niedzieli jest jak wszyscy wiemy poniedziałek ...i znowu muszę lecieć do pracy ... rano.
A moja "kobieca intuicja " podpowiada mi, że zloty będą kończyć się raczej późno

jestem za.
TA niedziela poszła się ..... przegapiłem spota.
ale na następne spotkania bym się łapał.
maja propozycja to piątek. miejce nie ma znaczenia i tak
drałuję spoza w-wy.

Ile osób tyle propozycji...
Jeśli chodzi o ten weekend to mi pasuje albo piątek albo niedziela...
I nie koniecznie musi być to godzina 19:00.... może 18:00 ???
Bo jak teraz żeśmy się zjechali o 19:00 to już się robiło na dworze szaro... a po chwili już h... było widać...
A co do zdjęć z pod M1 to już jutro (tzn.w czwartek wieczorem) ukaża się na mojej stronie w kolejnej galerii...

CZRNO TO WIDZE

Jako newsiak to za dużo zapewne nie wniose do tematu ,
ale osobiście to sobota między 18 i 19.... a czy Torwar czy M1 to da sie dopasować...

Jako newsiak to za dużo zapewne nie wniose do tematu ,
ale osobiście to sobota między 18 i 19.... a czy Torwar czy M1 to da sie dopasować...

A tak apropos to z powodu nie posiadania neu poza robotą, prsiłabym łąskawych klubowiczów o sms-ka z godziną i miejscówką (jeżeli dojdzie do spotkania ofc) i o ile nie będzie to kłopot.

[ wiadomość edytowana przez: KaZaK dnia 2003-09-19 15:54:14 ]