| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2003-09-14 22:45:45 mam kurde jakis problem. autko sobie stoi na wolnych obrotach i np. jak na luzie wcisne gaz troche mocniej to jest takie ja wiem sekundowe(moze krotsze) wachniecie i dopiero wchodzi na obroty.
to samo jest jak jade sobie spokojnie i wcisne mu gazu to jest podobne wachniecie. co to moze byc?? zle ustawiony zaplon???cos z gaznikiem??moze swiece???albo co?? pomozcie please!!!! i jeszcze jak jade na malym malutkim gazie to szarpie (nieznacznie ale jednak dosyc odczuwalne) autem. pomozcie dziekowa!! aha i jeszcze jedne problem. jak mam wlaczony migacz i np przyhamuje to juz on wtedy wogole nie miga. czy to wina przekaznika???akumulator mam niemal nowy(ma kilka miesiecy) czy moze alternator?? z tym tez pomozcie [ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2003-09-14 22:48:29 ] |
Przemol 126p Poznań | 2003-09-14 22:51:43 Ja jestem za gaźnikiem , kanta nie mam ,ale myśle że to gaźnik ,Pewno się przepustnica wyrobiła , Jeszcze może byc żle ustawiony kąt wyprzedzenia zaplonu i to wszstko |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-09-14 23:22:43 pierwsza sprawa to dobrze wyregulowany zapłon. Trzeba go odpowiednio ustawic, sa znaki na pokrywie paska rozrządu i dzieki niemu ustawic zapłon idealnie Kolektor rurowy z GSi załatwia wszelkie mulenie i kangurki..goraco polecam ! |
misieq F&F Sympatyk 300C SRT8, Firebird ... Kraków | 2003-09-15 12:32:45 a z migaczem to u mnie pomogla wymiana przerywacza.. koszt przerywacza to nie cale 10 zeta |
Yaro Fiat 125p Kraków | 2003-09-15 19:23:27 Twój problem dotyczy migacza z jednej strony czy z obydwu....
...jeżeli z jednej strony, to proponuje sprawdzić, czy w instalacji elektrycznej z tyłu (lampy) nie ma żadnego przebicia... ...a jeżeli obydwa - wymień przerywacz |