| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Yezoo AVANT - juz chyba na ... Piaseczno | 2003-09-15 12:23:43 W czwartek zmienialem hamulce przod w moim potworze i cala srode dzwonilem po sklepach zeby sprawdzic ceny. Tarcze kupilem w FeuVert na Polawskiej kolo Geanta za 280PLN komplet, dodam za sa to te grubsze (28mm) a klocuszki najtaniej mial moj kolega i to firmowe EBC nie jakies tam piszczace gowno. Klocuszki malo dymia, swietnie hamuja nie wspomne o tym ze montaz dostalem gratis (po znajomosci). Pierwszy raz widzialem zeby w warsztacie odtluszczali zakladane elementy no i klocki od zewnetrznej strony posmarowane jakims siuwaksem co to podobno maja sie kleic do zasiskow i odchodzic razemn z tloczkiem po odpuszczeniu hamulca przez co nie obcierac i mniej sie zuzywac. poczekamy zobaczymy. Ceny klockow mi nie pozwolil podac bo dostalem specjalny rabacik ale jak ktos sie na mnie powola to tez jakiegos % dostanie Zapraszam na jego stronke auto-body jest tam do niego tel. Mozliwosc montazu na miejscu |
Kwiatki wladca czterech pier ... Poznan | 2003-09-17 08:28:51
zalozyles zwykle EBC - czy greenstuffy - czy cus podobnego |
Yezoo AVANT - juz chyba na ... Piaseczno | 2003-09-17 16:50:49 zwykle, najzwyklejsze ale i tak jestem b zadowolony, juz przejechane 600km i kolka czysciutkie a auto w miejscy staje |
Yezoo AVANT - juz chyba na ... Piaseczno | 2003-09-18 12:48:35 zadzwon do Lukasza (608 692 62 Pozdrawiam |