| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Simon_126 F&F Sympatyk /F/I/A/T/ CCS Nowy Sącz | 2003-09-15 13:34:03 A wiesz co mnie najbardziej wkurwia? Autko pomalujesz, lakierek jest cycuś i zostawiasz autko na chwilę gdzieś na parkingu... przychodzisz i widzisz jak jakiś kutas pierdolną ci swoimi drzwiami o twoje i z twojej pracy i pieniędzy robi się z powrotem chujnia. Przecież takiemu chujowi bym łapy połamał żeby już nigdy żadnych drzwi nie otworzył.
A tu opiszę przypadek mojego brata. Otuż jechał sobie tamtej zimy do pracy. Autko Sc900 nic wielkiego ale roczniak z bardzo ładnym lakierem (coś podobne do mojego ale troszkę ciemniejszy). Brat jest też walnięty na punkcie swojego auta a zwłaszcza jeśli chodzi o czystość i wygląd. No i jechał sobie a obok przejechałą piaskarka z tym rozrzutnikiem z tyłu no i chyba wiecie co było dalej. Cały lewy bok zjebany doszczętnie tzn. małe odpryski na lakierze aż do ocynku. Jak brat wrócił do domu to myślałem że ze złości wszystko rozjebie. Nie będę cię próbował uspokajać bo nic to nie da a wiem po sobie. Pozdrawiam |
Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | 2003-09-15 13:47:30 wspolczucia... trzeba sie z nimbylo rozprawic na miejscu wkoncu troche swoich bylo... |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2003-09-15 13:53:46 ....no to ja cos od siebie dodam....
...nowy lakier, nowa blacha, nowe auto....3 dni po remoncie kapitalnym....stara 3p... ...jakis..k***as....z kluczykami lub gwożdziem..pozazdrościł.... ....rysa na 50 cm...lewy błotnik.... ...3 tyg wku..nie...i nienawisc.... ...do tej pory nie wiem kto....napewno ktos z "mojego" bloku... ..kiedys go dorwe.... |
Yankee F&F MEMBER This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2003-09-15 13:57:05 Ja tez bym niewytrzymal qrcze ja bym go chyba zabil (jesli nie on pierwszy mnie) |
migiel 126p Ciechocinek | 2003-09-15 14:05:10
Jedno Ci trzeba przyznać: nerwy to Ty masz stalowe [ wiadomość edytowana przez: migiel dnia 2003-09-15 14:07:09 ] |
kaniak Sosnowiec | 2003-09-15 16:33:36 Elo |
Yaro Fiat 125p Kraków | 2003-09-15 16:57:52 Wspułczuję niesamowicie strary, bowiem jest ogromna - masz zflejone auto, nic Ci nie poradzi lakierowanie - bo to nie będzie orginalny lakier.
Jak masz rejke samochodu, to zdobądź namiary na gościa i... ...powypierdalaj mu szyby z samochodu - poważnie mówię... Stalowe nerwy mozna mieć, ale jak dresa francowatego walą takie rzeczy, to pewnie wybite szyby, czy gwóźdź na drzwiach też humoru nie zepsują, a ty się wyżyjesz. Ale z drugiej strony... hmmmm... odpuść skurwielowi, bądź nad nim, olej sprawe i kup pastę polerską i spróbuj naprawić szkody. A jak się to powturzy, to powybijaj zęby bez pytania kolesia o zgodę. Pozdrawiam... ...składający kondolencje - Yaro |
szociu Nivelator Jaworzno | 2003-09-15 17:46:50 czesc
pomarancza jak to sie stalo ze nie moge cie nigdy na miescie zobaczyc?? z jakiej dzielnicy jestes, jesli chcesz wcielic propozycje yaro w czyn to moge pomóc (dla wyjasnienia chodze na siłkę ale dresem nie jestem a koksem tym bardziej) [ wiadomość edytowana przez: szociu dnia 2003-09-15 17:47:49 ] |
Kuner Raszyn / Wawa | 2003-09-15 18:38:38 Wiem stary co czujesz... współczucia. Ja jak jeszcze kiedys dbałem o wyglad autka i mi gosciu drzwiami rabnoł a ja siedziałem w środku to od razu wyskoczyłem z awanturą i dał mi wkoncu 150zł... bo go zbajerowałem że jak wezwe policje to ściągną z jego ubezpieczenia i straci wszystkie zniżki... a że gościu był speszony to kasa się rzucił... było przynajmniej za co pić.
Mimo że teraz wygląd mojego autka mi wisi i jak w coś przywale to mi rybka to jeśli kotoś mi cos zrobi z autkiem to zabije cchyba. Jak sam rozwale to jest GIT ale jesli ktos ma mi zwalic lakier to nie daruje Jeszcze raz ogromne współczucia! Pozdrawiam Kuner |
moch F&F Sympatyk 126 83', 126 79' Łódź | 2003-09-15 18:46:57 większość z was uznała że mój maluch jest fajny, ładny, piękny czy wręcz cudowny |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-09-15 19:14:54 Łamiecie się i tyle.
Siostra kupila punto 3 lata temu i ktos zazdorsny przejechał tak mocno gwiździem wzdłuz auta - od lampy do lampy cały lewy lub prawy bok ( nie pamietam ) I co teraz po 2 latach mniejwiecej wyszła rdza !!!! Rysa była tak głeboka ze uszkodziła blache na wylot z biegiem czasu!!!! Nie powiem co czułem gdy po 4 miesiacach składania auta wjechałem w tyłek i skasowałem cały przód . To był szok !!! Ale rysy da sie usunac jak nie sa bardzo głebokie !! A z ciekawostek to kolega ma punto 1 - po tuningu. pomalował na czarną perłe i ..... w ciagu tygodnia miał 5 wgniecen Z otwierania drzwi przez kogoś na parkingu !!! W polsce jest tak ze kazdy ma za nic czyjes auto - pocieszajace Jedźcie do włoch czy francji i tam zobaczcie co się dzieje |
Krzemowy Fiat 126 Skoczów | 2003-09-15 20:36:29 k#### mnie #u### też ##r## to ###w# przepotwornie w#####, jak ktoś ####a ma nieczyste zamiary wobec mnie ostrzegam, będę walił "bejsbolem" ustruganym z kawałka dębowego konara albo półosią(mam ich cały pęk) i to tym końcem gdzie jest sworzeń!!! Pomysł z szybami nie jest zły, tylko że przez to się Dziki Wschód u nas zrobi PS. Jeden celny cios półosią i szyba leci w pył ![]() |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-09-16 07:48:47 Synek był poprostu PIERDOLNIĘTY!! |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2003-09-16 08:41:45 byłem widziałem i powiem krótko dramat , takiego kanta jak pomarańcza chodzi mi o stan jeszcze nie widziałem poprostu szczeka mi opadła jak zobaczyłem to autko , myśle że na ubezpieczalnie coś wam sie uda załatwic bo do malowania obowiązkowo musi iśc cały bok przynajmniej |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-09-16 14:48:26 Na szyby najlepsze są porcelanki od świec!! . Lekkie uderzenie i robi się pajenczynka!! Cód miód!!
|