[S] Punto II 1.2 60KM 2001r. bez stluczki, oryginalny lakier

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Opis na Cena 9700. Z rzeczy o ktorych nie wspomnialem na allegro wypadaloby spojrzec na aku, bo swoje lata juz ma, choc samochod zapala bez problemow.Wiecej info 601-888-185

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2011-01-16 00:20:26 ]

zawsze chcialem sie dowiedzec na czym polega szkodliwosc wklejenia linka do allegro dla spolecznosci forum

Na Allegro nie można komentować aukcji a tu można co na ogół prowadzi do offtopów i kłótni. Sam prawie że miałem napisanego posta z kupką niekoniecznie wygodnych pytań dotyczących szczegółów nieopisanych na aukcji ale Bimber mnie ubiegł

Poniewaz neimoge juz edytowac swojego pierwszego posta, wiec na zyczenie bimbra skopiuje caly opis rowniez tutaj, choc IMO bez sensu jest usuwanie linka do miejsca gdzie opis i zdjecia sie znajduja. Ale jesli to koneiczne - prosze bardzo:

Witam, sprzedaję Fiata Punto II 1,2 60KM 2001r. garażowany przez pierwsze 6 lat przez pierwszego właściciela. W 2007 kupiony i sporadycznie użytkowany przez moja mamę, która przez 3,5 roku jego posiadania zrobiła nim zaledwie 40.000km. Samochód ma oryginalny, fabryczny lakier nigdzie nie zarysowany, co można potwierdzić czujnikiem grubosci lakieru, z którym zapraszam, ewentualnie - na prośbę kupującego - mogę zorganizować. Posiada dwustopniowe wspomaganie kierownicy rewelacyjnie spisujące się w mieście, poduszkę kierowcy, elektryczne szyby, blokadę skrzyni biegów oraz centralny zamek. Regularnie serwisowany, nie wymaga wkładu finansowego. Sprzedajemy z kompletem opon zimowych i letnich oraz pełną dokumentacją od momentu zakupu w polskim ASO (stosowna faktura zakupu). Na życzenie kupującego możliwe sprawdzenie samochodu w dowolnym ASO. Badanie techniczne ważne do 07.2011, OC do 11.2011. Więcej informacji pod numerem telefonu 601-888-185. Możliwość negocacji ceny.

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2011-01-16 15:39:31 ]

Cytat:
2011-01-16 14:07:47, Krzemowy pisze:
Na Allegro nie można komentować aukcji a tu można co na ogół prowadzi do offtopów i kłótni. Sam prawie że miałem napisanego posta z kupką niekoniecznie wygodnych pytań dotyczących szczegółów nieopisanych na aukcji

Pytaj - odpowiem na kazde pytanie.