Wyjazd na Złombol 2011

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Wybiera się ktoś z furiatów w tym roku?
Ponieważ nasz fiacik pomału dochodzi u blacharza planujemy udać się w podróż poślubną rozpoczętą Złombolem właśnie, a później kontynuować zwiedzanie wysp.

Ktoś chętny na taką wyprawę?

Pozdrawiam

ja + kumpel, czyli "redakcja" klasyczny.com jedziemy na pewno

najprawdopodobniej 126p, ew 125p + LPG,

Byl plan jechac Tarpanem z ekipa znajomych ale ten kierunek mnie nie kreci. Nie wiem czy oni pojada, skontaktuje was gdyby sie nie wykruszyli.

a mozna jakiś link do konkretniejszych informacji ?

A google Ci odcieli u providera?

Gdyby ktoś potrzebeował chętnego do wyprawy ale nie posiadającego auta, gdyż moje 125p nie ma lpg to chetnie rozwazył bym wyjazd na taką imprezę

Cytat:
2011-01-21 12:41:24, CarvMachine pisze:
Gdyby ktoś potrzebeował chętnego do wyprawy ale nie posiadającego auta, gdyż moje 125p nie ma lpg to chetnie rozwazył bym wyjazd na taką imprezę

a borewicz ?
chętnie bym pojechał,ale nie wiem co będzie z robotą

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

oo! to może Furiatów jakiś się zapozna =) Ja jadę, tradycyjnie fiatem =)

dajcie linka do imprezy

Cytat:
2011-01-21 18:10:43, kania_ pisze:
dajcie linka do imprezy

LINK

Tam wpisz ZLOMBOL et voila !

Wielkie dzięki, byłeś bardzo pomocny.

Polecam sie na przyszlosc

Cytat:
2011-01-21 18:10:43, kania_ pisze:
dajcie linka do imprezy

Ty leniu ty.... olej niemieckie wypociny silesianow na poczatku i czytaj nizej.

To się nie łapie bo nie mam wozu za 1000zł.

ja tak mysle czym leciec ;/ bo szkoda ze tylko ta komuna 125p nie mam w gazie a xud mi sie nieche wciskac jeszcze ... a 126p troche maly kurka wodna jakies macie ciekawe propozycje tarpan odpada zezlomowalem dziada 6 miesiecy temu i niechce wracac do tematu zuk to samo nysa tez ;/

[ wiadomość edytowana przez: Maliniak dnia 2011-01-25 01:46:01 ]

dobrze widze ze nie chcesz jechac 125p bo "duzo pali" a rozważasz kupno innego samochodu, albo jazde nysa/zukiem/tarpanem? Podstaw ekonomii to Ty chyba nie miales

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2011-01-25 01:51:43 ]

w podstawówce raczej takich zeczy nie ucza ... tak ze nie mialem ;] przykro mi mam 125p ale on jest przeznaczony do innych celow sedan ... pickupa mi szkoda no ale jak bym ogarnol te xud w nim to czemu nie 126p tez poskladane tak ze cza by silnik inny zapodac a ten co mam sprawdzony ale mam ochote kupic jakas stara ciekawa fure mam ochote na nyske ale nie bardzo chce leciec nysa w trase nie mam zawiele czesci do tego auta na stanie ;]