Prosze o ocene

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://maxld1.webpark.pl

Do koncowego produktu nalezy jesio dolaczyc 13" alu ATS, obnizenie auta i jedna wycieraczke ale nie w pionie

Jeszcze troche i bedzie bedzie git

Przekroczony limit transferu z kąd ja to znam . Wyślij mi zdjęcia na maila to wrzucę do siebie i wszyscy będą mogli pooglądać.

simon34@op.pl

http://www.pedzacy.max.prv.pl/

powinno dzialac

Dalej jest lipa .

W zwiazku z ciaglymi problemami ze strona:

jak dla mnie strasznie to wyglada. Zwłaszcza przód, jak jeszcze dołożysz zderzaki to juz bedzie totalna klapa. Jestem na nie !

Maluch - Morderca !!!!!!!!

Mi się tam podoba - tylko żadnych zderzaków nie zakładaj !!!!!!!
Czarne lampy i będzie zabijał !!!!!!!!

no wlasnie nad tym coraz bardziej sie zastanawiam

spoko ale wyslij zdjecia jak bedzie zrobiony bo terz to nic nie widac.

zgleb go i bedzie ok... chociaz ten lakier nie wyglada na dobrze połozony ale moze to wina zdjec

Jak napisałem na tamtym forum jest krzywo !!!!!
I nie wazne co zrobisz dalej bedzie krzywo !!!
Nawet bad look - lepiej by wyglądał równiutki a nie taki łukowaty.
Z przodu dokładka cos nie wyszła taka pofalowana.
I przejscie - dokładka - nadkole tez nie najlepiej zgrana.
Swoją droga dzięki tobie oszczedziłem 500 zł bo miałem robić tak samo
Jezeli go zglebisz dasz białe kierunki i lampy z tyłu , dasz chromowane zderzaczki , rynienki , lusterka i wlew od motoru + atsy i jakis ciekawy wydech to będzie wyglądał masakratorsko

nom mi sie podoba ale jeszcze troche pracy masz ale jest git i to sie liczy

To jest BIS!! Już mi sie nie podoba!!

Ale pamiętajmy!! To jest moje własne zdanie!! Nie lubię bisów!! Jedyne co w nich jet fajne to wał korbowy.

Tez mysle o takim badloock'u ale nie wiem czy da sie pozniej wyjac lampy ?? no ale jak da sie je wlozyc to w druga strone tez dal chyba rade..

Jak nie zrobisz za duzego to z wyjeciem lamp nie ma problemu... u mnie wychodza na styk Pozdrawiam

Mi ta fura sie kojaży ż CARMAGEDONEM ten lakier to jak krew wygląda...ładne ma zrobione z tyłu te wloty na błotniku i fajny ''bad look'' ale przedni spojler to tragedja...mi sie nie podoba..BEZ OBRAZY....kazdy robi fure tak żeby podobała sie właścicielowi....i to sie liczy..

Jak dla mnie to spoko .

Co mi się nie podoba to ten bad look (wolę już swój ) no i straszna z niego koza - musisz go zglebić. Aha i te wloty, mogłeś coś lepszego wymysleć. Progi i nie wiem jak to nazwać dokładka przednia tak jakos to dziwnie wygląda.

A co mi sie podoba: brak klamek oraz kierunków bocznych i zajebistą ma "dupcie" .

Ale poczekajmy jak go uzbroisz bo na swojego to też tak patrzyłem i myślałem czy nie zrobiłem wielkej kupy . Składaj jak najszybciej i zapodawaj fotki - w tedy będzie można dokładnie oceniać.

Pozdrawiam

ja się wstrzymam z oceną do końca prac, ale póki co, to na mnie też jakość położenia lakieru nie wywarła zbyt dobrego wrażenia (chyba, że to tylko na fotkach tak wygląda), to samo z łączeniem spojlera z przodu

Ja Cię jeszcze nie widziałem na zlotach u nas !! a to źle !! TERYTORIUM 126p CZEKA na takie maluszki i Bisy ... a może założymy łódzki oddział F&F kto wie ?? z oceną wstrzymam się do końca prac. POWODZENIA