Stuff od CC 700

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie Czy sprzeglo i docisk od CC 700 spasuje do malca ?
nie ma zadnych problemow ?i to samo sie tyczy lancuszka rozrzadu ?wsio wporzadku bedzie ?

tak
tak

Dziekuje

jak chesz wsadzić tarczę i sprzegła od cc700 to musisz podtoczyć jakieś 5mm wnętrze powierzchni ślizgowej koła zamachowego bo inaczej tarcza bedzie się opierać na nitach i załatwisz tym sposobem koło zamachowe i tarczę, wiem to z doświadczenia.

P.S.
sprzego od cc 700 różni się od sprzgła od bisa

Docisk z CC70 ma łączniki pierścienia i kosza zwrócone w drugą stronę (wał się kręci w lewo). Może to doprowadzić do demolki - zerwanie się tych łączników.

ja jeżdzę na takim docisku od roku i jak narazie jest wszystko OK

A ja śmigam na seryjnym sprzęgle i docisku i jest git!! Podobno sprzęgła od bisa sie szybko rozsypują (wypadają sprężynki), a o 700 nic jeszcze nie słyszałem!!

Chodzi o to że ja mam od Bisa !!!!
Kumpel ma od cc i sa problemy malutkie z załozeniem u kolegi.
Wszystko jasne - podtoczy się

Ja tez mam sprzegło od bisa i bardzo sobie chwale jest róznica przy zmianie biegów jak i przy ruszaniu i wogóle nie szarpie.Tłumik drgani robi swoje Tylko że sama tarcza kosztuje około 50zł a zwykła chyba tarcza połowe tego

Ja tez mam sprzegło od bisa i bardzo sobie chwale jest róznica przy zmianie biegów jak i przy ruszaniu i wogóle nie szarpie.Tłumik drgani robi swoje Tylko że sama tarcza kosztuje około 50zł a zwykła chyba tarcza połowe tego

jak ktos chce to moge tanio sprzedac docisk z tarcza od bisa bo akie wlasnie mialem u siebie zamontowane przez jakies 2 miechy nowy komplet niestety a moze stety wkladam wlasnie 1,1 i juz mi to nie
a jezdzi sie naprawde bajerancko
potrzebne inf na priv