[S] Części Trabant

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W związku z nabyciem nowej posiadłości wpadło w ręce trochę szpargałów od Trabanta 601 po starszym panu. Większość wyrzucę, ale odłożyłem to co nadaje się do sprzedaży tj.:

Maska - stan ogólny dostateczny, jeśli chodzi o poszycie to db. Zawiasy, wzmocnienia itp raczej do wymiany bo zardzewiały. Maska na środku pod szybą jest pofalowana, nie wiem czy tak ma być czy nie( nie znam się na trabantach)

Błotnik PP - no cóż... nówka nie śmigany. Jedyny mankament to ułamany mały rożek, myślę że można łatwo i tanio to naprawić.

Klapa - poszycie w stanie nienagannym bat elementy stalowe zardzewiały i też raczej do wymiany. Zamek chyba też, bo wkładka jest rozwalona.

Grill - ta aluminiowa siatka trochę zwichrowana ale nie całkiem pomięta i połamana. Elementy stalowe standardowo zardzewiałe. Może komuś się przyda.

Szyby - jest kilka sztuk ale nie znam stanu wszystkich. Na razie wpadły mi w ręce dwie tj.: przód i tył ogrzewana . Obie w stanie bdb. Do tylnej mam jakaś uszczelkę w stanie możliwym do zamontowania.

Boczki drzwiowe - 2 szt. jeden w stanie bdb - (kieszeń się odkleiła od dołu) drugi ma lekkie rozdarcie na pow. 1,5 cm2. Ogólnie oba trochę zwichrowane i do wyczyszczenia.

Cennik: (jeśli coś się nie podoba proszę mówić. nie jestem w temacie trabantów)
Maska-30zł
Błotnik-90zł
Klapa-20zł
Grill-10zł
Szyby-50zł
Boczki-15zł

Odbiór osobisty ze względu na gabaryty i delikatność.

Pokaż grill. Szyb tylnych uchylnych tam nie ma ?

Pare fotek tego co ciekawsze i o co prosił bing.

Uploaded with ImageShack.us

Grill jest w gorszym stanie niż myślałem, jest szpachlowany na środku. Za to błotnik jest mniej ukruszony niż mi się wydawało.

UP!

zbiornika przypadkiem nie masz ??

Niestety nie

UP!! Jak ktoś odbierze osobiście to puszcze wszystko za 150zł

Up

W górę

[ wiadomość edytowana przez: max_xa5 dnia 2011-04-06 23:01:21 ]

i znowu UP

UP. Nowy cennik:
Maska-20zł
Błotnik-80zł
Klapa-15zł