Lotnisko za Rykami na trasie Warszawa-Lublin

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Słyszeliście pewnie o imprezie która się tam odbywa czy może ktoś z was ma zamiar tam byc? Ja bede na 90%ponieważ każdy weekend spędzam w tamtych okolicach.

http://forum.streetracing.pl/viewtopic.php?t=5541

jedzie się tak :
Dorga nr 17 Warszawa - Lublin jedziemy tą droga w stronę Lublina około 100km (piękna trasa 200kmh to nie problem tylko czasem psy stoja trzeba uważać zwłaszcza przed Rykami), mijamy miejscowość Ryki, zaraz za nią jest skrzyżowanie z drogą nr 48 (prawo Deblin , lewo Kock) wybieramy na Kock. Dalej prosto 8 km i w lewo na miejscowość NOWODWÓR. Potem 1 km prosto i w lesie w pierwszą bramę w prawo. I oto ukazuje się nam ogromne lotnisko

A jak impreza?

Wyścigi na około 1/4 mili ale bez pomiaru czasu oraz podobno popisy na motorach ale tego nie jestem pewny.

E..... myslalem ze jakies ognisko z kielbaskami.

A tak powaznie to mysle, ze to zły adres.

Piotrze, widać, że masz dzisiaj dobry dzień to jeszcze pomachajmy
święta prawda

Pozdrawiam

Robert

Myślałem, że piszą tu poważni ludzie. Mogliście napisać, że taka impreza was nie interesuje i koniec a nie jakieś szopki robić.

Nowy rok sie zbliza... szopki czas zaczac

robimy jaselka???? Kto kim bedzie??

Chłopy, dajcie spokój Mallemu, w końcu każdy bawi się tak jak lubi, jeśli dla niego to frajda, a przy okazji nikomu sie nie dzieje krzywda, to co szkodzi. Poza tym, reprezentuje tam omegę, więc już za to ma u mnie plusa. Ponieważ też czasem tam jeżdżę, chetnie dokonałbym małego rekonesansu, a może Malyy nam coś więcej opwie o imprezie, może jakieś fotki?
Pozdr, Janusz

Hmm jeszcze 5 min temu słyszałem , że mam wojownicze usposobienie!!!???

Chętnie przeczytam relację i osiągi reprezentanta prawdziwego auta.

(Szkoda tylko, że to wersja "rozrusznikowa" )

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Ja p......ę, ja p.....ę co za szopka!

To miejsce jest już spalone jeżeli chodzi o wyścigi już z rok. Dokładnie jest to lotnisko zapasowe w m. Ułęż, czasem Automobilklub Lubelski kożysta z tego lotniska, ostatnio był zlot Porche. Teraz zaczyna zjeżdzać tam bydło i robią oborę. Kiedyś jeździło tam paru zapaleńców akrobacji na motorach, ale chyba się powoli wynoszą z tamtąd.

Jeśli jest tak jak mówi Seba, to szkoda nawet wachy na jazdę.