CHŁODNICA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie.
zwracam się z prosba o opinie na temat ewentualnego uszczelnienia chlodnicy wody. cieknie szczelina (ktorej nawet nie widac ale skubaniutka popuszcza) i wlasnie sie zastanawiam bo docieraja do mnie rozne opinie czy klejenie przyniesie efekt czy raczej kupic nowa.
Bede bardzo zobowiazany za wszelkie info na ten temat.
moja mala to automacik z klima, 2L '94 model B, a podcieka na boku z tworzywa tuz przy gornym wypuscie do ktorego mocowana jest gumowa rura.
Sorki za malo fachowy jezyk
acha ... wiem ze emocjonalnie wielu z Was podchodzi do swoich cudeniek (takoz i JA) wiec na pewno pomozecie.

PAPAPAPAp

ps: a wlasnie niedawno wymienilem pompe wodna i zawor CO2 wiec lekko nerwy mi puszczaja aby nie przezyc tego horroru od nowa!!

[ wiadomość edytowana przez: rasek dnia 2003-09-19 12:24:24 ]

Poczytaj tu

PS. Dziś mam taki nastrój
I tak to już będzie od czasu do czasu.

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Dobre

Oryginał jest taki:
google

Kiedyś się na niego natknąłem i lekko na szybko dostosowałem (mam nadzieję, że autor mi wybaczy )

Podobuje mnie sie bardzo.

-----------------

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-09-19 13:48:46 ]

wielkie dzieki ))
juz tam bylem i znalazlem pokrzepienie!
zwrocilem sie z prosba o podanie kontaktu na wzmiankowany warsztat i nie pozostanie mi nic innego jak tam sie udac wraz z moja 'małą' .
choc jeszcze dzisiaj jade na radzyminska i zobacze co w tym warsztacie powiedza.
znalazlem sie na forum bo kazdy kogo pytalem o naprawe chlodnicy sczegolnie czesci z twotzywa wskazywal tylko zakup nowej/uzywanej sztuki wiec tym bardziej dziekuja raz jeszcze za okazana pomoc.
warto bylo wpasc na tak Znamienite Forum

pozdrawiam i zycze duzo radosci z eksploatacji
wlasnego Legendary Vehicle.

Za moje poprzednie uwagi nowy "kolega" raczył potraktować mnie przez priv mało wyszukaną ironią, maskującą własne lenistwo.

Tak trzymać, a zdobędziesz tu wielu kumpli.

-----------------

coz niechcialbym zostac zle zrozumiany.

ironie przypisalbym moze odwrotnie, niemniej zwrocilem sie o pomoc i takaz otrzymalem za co jeszcze raz dzieki W.
moja teza ze profesjonalnie przygotowany serwis milosnikow OMEGI okaze sie wsparciem dla mnie zostala potwierdzona.

'lenistwo' ze uzyje cytatu mocne slowo mniemam ze niezasluzone.
oczekiwalem tylko pomocnej dloni i ciut zyczliwosci .....
w koncu do tego sluzy forum.
pomimo wszystko milego w/e

ps: ufam ze w przyszlosci znajde tu rownie zyzcliwych jak
Dramar.

Już ich znalazłeś.

Tylko może jeszcze o tym nie wiesz.

PS. Niedawny podobny wątek u sąsiadów: początek ten sam, ale jednak ostateczne podejście / zrozumienie inne...
szukaj!

-----------------

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-09-19 14:43:45 ]

Cytat:
Już ich znalazłeś.

Tylko może jeszcze o tym nie wiesz.

Wlasnie... zazwyczaj to Prowo odpowiada a ja robie sobie jaja... ale dzis podobnie jak Prowo mam odmienny nastroj

Dobrze, że to odmienny nastrój, a nie stan

-----------------