Ludzie Litosci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ide sobie dzis przez ulice i patrze na swiatlach za3muje sie malczq widze zwyklego malczana i patrze koles ma chromy
hmm ale wszystko by bylo oki gdyby...........

nie byly pomalowane czarnym matowym spreyem !!!!!!!!!!!!!

LITOSCI jak mozna cos pieknego tak zniszczyc ????:|

ten koles to chyba jakis wiesniak .takie chromy zepsuc co to ludzie nie wymysla

Niektórzy chyba sami nie wiedzą jak bardzo są głupi . A takie profanacje widzi się coraz częściej.

moze mu tak zgnily, ze nie dalo rady ich juz uratowac?

hehe gosci moze mial matowy spray a niemail co malowac wiec...

też już nieraz to widziałem, "ulotny chromu czar" i siup rdza... to walną jakąś podkładową antykorozyjną i już.

nie mam sil do takich ludzi

Mój 132 jak go kupiłem miał wszystkie chromy walnięte pędzlem na czarny mat , wyczyściłem i okazało się że sa w idealnym stanie , kto wie jak by wyglądały gdyby przez lata nie kryły sie pod czarną farbą ...

Własnie to chciałem powiedziec.
Dzieki temu ktos kiedys je wykorzysta !!!!
kolega kupił z pomalowanymi chwila roboty i ma piekne chromy -moze ktos dobrze zrobił przetrzymuje dla potomnych.
ja mysle kupic parenascie kompletów za 50 - 60 zakonserwowac i za 5 lat z zyskiem

moj kumpel kupil chromy w idealnym stanie od jakiegos dziadka, wiecie ile zaplacil? 15 PLN!!!!! chcialbym spotkac takiego dziadka

A Czuczu kupił klape od Bambino za 5zł. Też od jakiegos dziadka... gdzie Wy takich ludzi znajdujecie??? heheehe...

o ja nie moge 15 zł za zderzaki !!!!!
To chyba z laską od razu wnuczki tego dziadka.
Na szrocie kupuje komplet za 5 ke

moim zdaniem nie ma nic gorszego niż bagażnik na dachu malca i to jeszcze pogięty we wszystkie strony świata......

a wiecie że ja seryjne lusterka zamieniłem na te chromowane co mam ?

Cytat:
2003-09-19 22:15:23, ThomasTsT pisze:
moim zdaniem nie ma nic gorszego niż bagażnik na dachu malca i to jeszcze pogięty we wszystkie strony świata......

jak kupilem mojego malacza hmm mial tak Bagarznik na dachu (tki odsstajacy) kolpaki, stare lipne fotele i wiele innych badziewi ktore pierwsze co zrobilem to zdjolem :|

z tym czarnym to w jakiejś starej książce czytałem o tym że : na zime należy (albo 'mozna') zabezbieczyc zderzaki specjalnym lakierem bla bla bla..ale moge to sprawdzic(nie jestem pewien)

ja mam takie stare lipne fotele i jeżdze ale tylko dlatego że szukam i nie moge znaleźć kubłow. A co do chromów pomalowanych na czarno to mam takie w garażu stoją . kiedyś może je wyczyszcze jak będzie czas. Pozdrawiam all Vad

Cytat:
2003-09-19 19:12:50, dejta pisze:
moj kumpel kupil chromy w idealnym stanie od jakiegos dziadka, wiecie ile zaplacil? 15 PLN!!!!! chcialbym spotkac takiego dziadka

ja jestem lepszy bo dosałem od jakiegos dziadka w zamian za stare plastikowe..tylko musiałem sam przemienic. teraz te zderzaki
naleza do McQueena

mozecie zobaczyc w profilu McQueena w jak dobrym stanie sa to zderzaki

Chromy sprawa piekna, jest wielu którzy niewiedzą co mają i zapuszczają wiele maluszków już takich widziałem połowa pomalowana pędzlem lub innymi. Pozatym pojęcie niemam skąd bierzecie te chromy i ludzi co tak chętnie sie zamieniają lub sprzedają