MotoNews.pl

Sprzedam esperko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do sprzedania esperko 97 podaję liink do alegro http://allegro.pl/espero-97-i1595143145.html dla klubowiczów cenka mniejsza a z dodatkowych informacji to że nasz umiłowany mechanik robił w lato 2010 cały dół silnika na allegro nie ma o tym wzmianki bo nie ma fakturki. Autko znane w klubie kupiłem go od mifiego Zainteresowanych proszę o tel. lub maila Pozdrawiam ps. sprzedaję bo kupiłem "krowę"

z takimi fotkami nikt go nie kupi
Myślałem, że to moje espero jest z złym stanie się pomyliłem Ogranij go weź troche go umyj to może lepiej wyjdzie, ale rdzy to ma masakrycznie...

Już go umyłem a fotki sa takie żeby było widać co jest. Gorsze widziałem a rdzy nie ma tak wiele tylko na fotkach pokazana żeby nikt bez potrzeby głowy lub czegoś innego niezawracał

Ciężko będzie go opchnąć za taką cenę, ale życzę powodzenia

Dzięki Rubo. Od teraz mam nowe spojrzenie na wymiar rdzy w moim Esperaku-czyli prawie jej na nim nie ma ,choć jest jej sporo i jest czysty mimo,że nie jest

Ale go chłopie dowaliłes . Toż to stan agonalny jest.

Ale za to chodzi jak złotko Po za tym na mieście widziałem gorsze mój ma chociaż progi całe a reszta to pryszcz

A tak po za tym w Wawie sypią co zima solą a nie jak gdzieś tam na wsi piaskiem albo wcale

A żeś dojebał teraz

Oj toż to paździerz jest. Za 2 tys. tom może sprzedałbyś 2 takie. Jak napisali przedmówcy - mam porównanie z moim Espero którego sprzedałem ponad rok temu. Gdybym zapodał fotki to widziałbyś różnicę ale....z drugiej strony mamy wolny trade więc good luck