Gdzie serwis LADY Kraków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
Jestem tu nowy, od jakiegoś czasu czytam to forum a dziś postanowilem się przywitać i napisać.
Mam ładę 1,3 z 86 roku.
Kupiona od pierwszego właściciela, przebieg 70 tysięcy. Razem z ładą dostałem nawet fakturę z POLMOZBYTU na jeden milion złotych

Znalazłem juz sklep SKORPION z tanimi częsciami, miły starszy pan . Zrobiłem juz kilka zakupów

Mam pytanie, właściwie dwa:
1. Czy polecacie jakiegoć mechanika w Krakowie, który zna się na ładach? Potrzebuję ustawić zapłon itp
2. Podobne pytanie, tym razem dotyczące blacharza, szukam jakiegoś taniego garażowego specjalisty pasjonata. Ceny u blacharzy których znam zabijają mnie, a ładę pokochałem i nie chcę jej dać na żyletki

pozdrawiam

Mechanik - Auto-Lada Jan Czech, Modlnica, prawie naprzeciwko Nico

pewnie niektórzy się ze mną nie zgodzą ale polecam Pana Władka Gazdę z Bibic, chcesz tel. pisz na PRIV

rzuc zdjęcia blacharki obadam

Wy tu się staracie, a chłopak ostatni raz logował się w maju 15 min po poście.

-----------------
АвтоBA3 непобедим, скрутим, склеим, полетим

Przepraszam, rzeczywiście dawno mnie nie było.
Nie zawsze jek jestem to się loguję. Ja raczej czytam to forum niż coś piszę. Ta forma jest bardziej adekwatna do stanu mojej wiedzy na temat Lady.

Niestety do końca roku Ladę muszę sprzedać. Juz dwa razy wystawiłem ją na allegro i dwa razy nic z tego nie wyszło. Za pierwszym razem kupujący wycowałf siez tranzakcji a za 2 w ogóle nie było kontaktu z nabywcą.

Juz w akcie desperacji obdzwoniłem okoliczne szroty, dają mi za nią700 zł. Zobaczcie, czy na prawde to auto nie zasługuje na nowego troskliwego właściciela?

http://allegro.pl/lada-lada-2107-cult-cultstyle-classic-rat-rost-bcm-i1935215371.html

Bedzie mi bardzo żal i pewnie wielu z Was zechce mnie za to zlinczować ale niestety auto chyba trafi na żyletki
pozdrawiam