UWAGA Konkurs! Kto zgadnie co mi ukradli dzisiejszej nocy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No Panowie...
po ostatnich kradzieżach już mi do ukradzenia dużo nie zostało, ale jednak dzisiaj rano zauważyłem, że moje Espero stało się biedniejsze o...
no właśnie o co - oto jest pytanie?

Biedniejsze o kierunki...

Migacz? Wycieraczka?

Literki CD na błotniku!
Mi jakiś sq....l zakosił G i X zostawiając L.

Pozdr.
Wiesiek (Maestro)

Odpilowali Ci koncowke wydechu? Wycieraczka? Wiecej nie przychodzi mi do glowy

Kola ?

Miałeś:
kołpaki,
naklejkę klubową,
napis Daewoo, lub Espero,
światła przeciwmgielne.

Ja zagłosuję na znaczek Daewoo z "noska"!
Sahel!-jedź do egzorcysty!!!
a poważnie...naprawdę Ci współczuję!....może zacznij polować na skurwieli ??!

Ja stawiam na znaczke daewoo z bagaznika lub wycieraczki lub lusterka.

może przednia szyba ))

ja tez stawiam na wycieraczki albo koła

Ps: a co jest do wygrania za odgadnięcie??

może zamiast braku elementu w esperówce zobaczyłes brak całego auta? nic śmiesznego pozdrawiam KOSTA

może zamiast braku elementu w esperówce zobaczyłes brak całego auta? nic śmiesznego pozdrawiam KOSTA

Zważywszy, że mieszkamy z Sahelem bardzo blisko siebie, co w konsekwencji oznacza, że ja także znam mentalność praskich złodzieji to stawiam na: felgi, fotele lub całe autko
Żarty, żartami, ale to wcale nie jest śmieszne. Chyba Sahel któregoś pięknego dnia (a raczej nocy) zapolujemy razem na tych skur!@#$%^&

Dobra, a kiedy ogłoszenie wyników ?

ja stawiam na wycieraczki ... czy poznamy rozwiazanie przed polnoca ??

Ja stawiam na kierownicę i lewarek albo koło zapasowe z bagażnika... hmmm albo może... o wiem! GŁOŚNIKI
Złodzieje są bardzo pomysłowi Generalnie współczucia!!! Cieszę się, że parkuję pod domu w garażu

No to nadszedł czas na rozwiązanie...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
UWAGA.
.
.
.
zostałem pozbawiny.
.
.
.
LUSTEREK
i od razu wam powiem, że nie zbyt przyjemnie jeździ się bez lusterek.
Zbieram ekipę na tych sk!@#%$.
mam plan. Zamontuję wszystkie dodatki czyli : lusterka, owiewki, listwy boczne, zamki, itp i zaczaję się za rogiem. Przeczewkam całą noc (lub kilka) i dorwę sk@#$%.
To już nie jest śmieszne, ale ja już nie mam siły narzekać.
Prawda jest taka, że koło mnie (1 km) jest parking strzeżony na którym sa wolne miejsca. Miejsce kosztuje 160 PLN. Ale walę to. Zapłacę. Do pracy będę dojeżdżał autobusem (mam 4 przystanki = 3 km, więc i tak mi się auto nie grzało). Samochód od dziś będzie na specjalne okazje. Do tego doprowadziła mnie nasza polska pojeb... rzeczywistość.

Shit współczuje...

Zajebali całe

Ten pomysł z zasadzką jest ok

Współczuje.....
Mi tez kiedyś chcieli rąbnąć lusterko...jak zostawiłem autko na żeraniu...dosłownie na 1h......

jak znam życie to będą jakieś gnojki.... z doświadczenia w łapaniu takich gówien powiem Ci że nastaw się na łebka w wieku ok 16-17 lat, w bluzie z kapturem, lub czapce, z plecakiem i na rowerze....