Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() jaari TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Łódź | 2003-09-21 21:37:17 Czy ktoś z klubowiczów zna może alarm f-my AVITAL /podobno związana z CLIFFORDEM ?/.Przy załączaniu emituje dźwięk podobny do kukania ![]() ![]() |
![]() Golden_Flyer TOYOTA DRIVER BMW 116 Gdańsk | 2003-09-22 12:12:17 Tutaj powinieneś coś znaleźć: instrukcje Dodam jedynie, że ojciec ma w swej corollce avital i już podczas montażu ostrzegano go, że to dosyć kiepski i zawodny alarm. Ale cóż, skoro ubezpieczyciel zażyczył sobie właśnie taki a nie inny...
P.S. Chyba jednak nic z tego nie będzie, słono sobie życzą za udostęponienie instrukcji... [ wiadomość edytowana przez: Golden_Flyer dnia 2003-09-22 12:14:15 ] |
![]() jaari TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Łódź | 2003-10-02 16:54:52
Zgadza się - mały przycisk z lewej strony załącza alarm bezgłośnie.Niestety na tym kończy się moja wiedza ![]() Acha...Dłuższe przytrzymanie głównego klawisza w pilocie, powoduje włączenie syreny. |
Lookita Corolla sedan Wieluń | 2003-10-03 11:01:36 Chyba mam taki alarmik.To amerykan jakis co?Nie mam danych przy sobie ale chyba na breloku taki napis mam.Nie wiem co mam bo kupilem Toyke z tym zabezpieczeniem.Kuka i pika chyba tak jak piszesz.Nie grzebalem i nie wiem jak sciszac a mnie to nie przeszkadza.Mam instrukcje do niego.Jak cos to daj znac o ile to jest to co mam. |
![]() jaari TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Łódź | 2003-10-03 15:05:41
Chętnie zapoznałbym się z tą instrukcją.Daj znać na priva albo na GG lub mail.Będę wdzięczny jak nie wiem co ... ![]() |
tco_tm corolla wagon | cronos wawa, gocław city | 2003-10-03 17:11:39 |
Bezel Legionowo | 2004-01-01 22:03:51 Ja też mam taki alarm, ale on u mnie jest delikatnie mówiąc żle działający. Po tym co przeczytałem to zastanawian się czy go reanimować czy wymienić na inny lepszy. ![]() |
![]() tmw Yaris MMT Poznan | 2004-01-01 22:28:44
A alarm w ogole wyje jak np otworzysz drzwi ? Bo IMO skoro duzy guzik nie pika to o ile pamietam alarm jest w trybie serwisowym - dziala tylko centralny zamek. Zaraz poszukam instrukcje od Avitala Mark 3 - montowal je Nissan ale Toyota chyba miala takie same. Jak znajde to wrzuce na www.pbase.com/tmw/tkp |
Pitrus Avensis 2.0 Elbląg | 2004-01-03 18:56:40 Mam u siebie zainstalowany alarm Avitala Diablo. Pilot ma owalny kształt (coś jak wyciągnięta kropla) i trzy przyciski. Instrukcję znalazłem na stronie Avitala co prawda do Diablo 2 ale pasuje do mojego jak ulał.
Polecam kilka linków: www.avital.com www.autoelectric.ru/autoalarm/champion/mark3/mark3ug.htm - po rosyjsku niestety ![]() www.carsoft.ru/avtorepair/sign/2.htm - też dużo fajnych rzeczy no i oczywiście dla cierpliwych ![]() pozdrawiam |
![]() ZZtop31 Toyota carina e Radom | 2004-01-16 09:21:21 Posiadam kompletna instrukcje tego alarmu niestety nie mam skanera jeżeli któryś z klubowiczów ma jakis problem z tym alarmem to prosze o info na priv ![]() ![]() |