| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adik007777 konin | 2011-07-14 23:08:43 a paliwo pompuje do gażnika i czy jak zgaśnie się cofa do baku? |
Messs Gdynia | 2011-07-14 23:57:35 Tak paliwo pompuje do gaźnika i odrazu wraca do baku |
Paszczus Fiat 125p/Fiat 126p Sosnowiec | 2011-07-15 01:19:01 No to ja sie podepne pod temat mam identyczny problem ze swoim zgrobem probuje ujarzmic ten problem dobry miesiac.Najlepszym chyba rozwiazaniem byloby wrzucenie nanopleksu z eleganta spokoj z zaplonem bylby raz na zawsze . |
fighter31 Srebrna Góra | 2011-07-16 19:55:50
zostaw zapłon, zajmij sie całą drogą jaka paliwoko przebywa, to jakaś pierdoła, Z aparatem jedynie zobacz czy go dobrze wlozyleś czy ośka odpowiednio weszła i zgrała się ze slimakiem na wałku rozrządu.
Pamietaj iskrą powinna byc kiedy tłoki będą w gmp (górny martwy punkt), no troszke wczesniej jakieś -10st jesli to jest oki, to zajmij się gaźnikiem, ale wcześniej możesz zrobić takie test, spróbuj do gaźnika od strony filtra wstrzyknąć strzykawą paliwko, lub popsikaj dezodorantem - rexona najlepszy , jeśli odpali to napewno nie zapłon, tylko paliwko.
jesli nie odpali - to kurza twarz nie mam pojecia ![]() |
Messs Gdynia | 2011-08-03 23:03:07 Sorry że nie odpisywałem ale byłem na wyjeździe
Usterka naprawiona ,okazało sie że pływak w gaźniku miał problemy emocjonalne a po jego wymianie wszystko wróciło do normy no może prawie bo maluch pali, ale tylko na jeden gar.Ale to sie ogarnie,jeszcze raz dzięki na posty ![]() |