| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-22 19:41:15
Rozwiazanie jest na stronie klubowej, pod adresem http://cwikus.cyberion.pl/e/porady.html - zgadnij, ktory obrazek prowadzi do artykulu
Tez mam i nie ruszalem, ale mam plan wypelnic tam sylikonem... szczegoly w nastepnym punkcie.
.. sylikonem, ktory kupuje z okazji zalepienia pekniecia listwy nad blenda (czarna) przez ktora woda scieka mi do bagaznika... Sprawdz wszystkie uszczelki bagaznika, czy nie ma pekniec, czy dobrze trzymaja i tym podobnym... komus jeszcze lecialo bodajze przez uszczelke bocznej szyby do bagaznika (szczegoly na forum, nie pamietam bo czytalem "na chwile" juz dosc dawno temu).
Moim zdaniem jesli pompa nie byla wymieniana przez 126tys to nalezaloby ja wymienic... ale to tylko moje zdanie. Od czasu strzalu paska dmucham na zimne
Tylko i wylacznie... chyba ze masz niewypoziomowane czy jak to sie tam nazywa. Psiknij tez na zamek kultowym WD40... moze to cos da (przed interwencja w regulowanie). |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-22 21:27:06
To fakt. Czasem te żółte, małe, zwinne łapki nie patrząc na białe, duże łapska europejczyków ućkną coś w takim miejscu, tak bezmyślnie, że aż strach pomyśleć. GTakim bezmyślnym pomysłem są również wspawywane zawiasy. Jedynym "problemem" mojego esperaczka są właśnie drzwi od strony kierowcy. Poza tym 100% sprawności |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-09-23 20:27:21
Nie... to na odwrot. Pasek przy 67kkm (co 60km wymiana a ja mialem wymieniac na dniach...) rozerwal doslownie obudowe pompy. |