| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-09-23 02:46:28 seicento zbliza sie wielkimi krokami - jutro jade ogladac i jak bedzie ok to pewnie kupic autko, a co za tym idzie sprzedac mojego kochanego 126el az sie normalnie wzruszylem :/ jak to bylo jak niektorzy z was zmieniali autko na inne i musieli sprzedac swojego kochanego 'starego' fiata ? :/ |
Genius Fiat 126p. Radzionkow | 2003-09-23 10:16:26 Cze Ci!!!!
Wiem co czujesz ja przezywalem to samo jak sprzedawalem mojego malodnika!!! Zostal w moim miescie i niekiedy go widuje ale szczerze ci powiem widok jest straszny jak pamietam ze mial ladne biale felgi a teraz pomyka z jakimis kolpakami. Albo jak mial taka ladna niziutka zawieche / a teraz pomyka /. Chodz niebyl rakieta ale jednak przez niecaly rok jak go posiadalem zawiodl mnie tylko dwa razy co bylo spowodowane przez moj styl jazdy. Szkoda takiego maldona!!! A bol po straconym maldoniku nie przemija!!! |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-09-23 10:33:05 Składam najszczersze wyrazy współczucia!! Łączę się w bólu!! |
Patryk_malacz chrysler sebring 2,5 ... Katowice | 2003-09-23 11:33:44 Wyrazy współczucia !!! Jesteśmy z tobą |
migiel 126p Ciechocinek | 2003-09-23 13:19:07 Najszczersze kondolencje!!!
|
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-09-23 13:28:40 Sprawa jest prosta |
Simon_126 F&F Sympatyk /F/I/A/T/ CCS Nowy Sącz | 2003-09-23 13:38:21 Najgorsze jest to jak sprzedaż jakiemuś guwniarzowi który go spaści, wtedy jest największy ból |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-09-23 15:00:22
widzisz, portfel nie moj, a potrzebuje czegos do jezdzenia, tym bardziej ze moje malenstwo teraz smiga tylko na 98 i pali jakies 10 litrow :/ a sei bedzie palil 6 i bedzie na firme takze vat od paliwa sobie odlicze i od wszystkich czesci, wlasnie kombinuje jakby tu zrobic zeby odkupili go ode mnie rodzice mojej dziewczyny dla niej |
Slinger Fiat 126p Wrocław | 2003-09-23 16:29:00 Ja bym tak nie potrafił - w życiu nie sprzedam samochodu. Chyba autentycznie bym się rozpłakał jakby ktoś obcy miał jeździć moim samochodem. |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2003-09-23 17:43:52 Ja powiem tylko tyle : bzdury.
Kazdy mowi ze sprzedaje z bolem serca itp ale jakby ktos na prawde kochał swoj samochod to by go w zyciu nie sprzedał, szczegolnie ze sie tak nameczyl. Jest maly i wcisnie sie na wiekszym pawlaczy w garazu, opłaty oc jak za motorower...rozumiem gdybys sie przesiadał na camaro'75 albo mante ale na jakas kosiarke co rozworza nia pizze ? Trzeba miec godnosc ! ...i jescze seryjne |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-09-23 21:15:51 widzisz.. nie ja sam kupilem ten samochod, nie za swoje pieniadze i wlasciwie to on nie jest w sumie moj, mam okazje miec inne autko, ktore akurat bardzo by sie sprawdzilo jezeli chodzi o walory uzytkowe ale zwyczajnie zal mi sie rozstac z malcem... juz negocjowalem zeby malec zostal jako moje drugie autko, ale dali mi wybor i nic innego nie moge kombinowac typu wpakowanie kasy na seicento w malca, bo gdybym ja mial pieniadze na seicento w swoich rekach to bym go nigdy nie kupil a pewnie kupil bym kolejnego malca i moze jakiegos 125 i zrobil sobie klasyka, albo warszawke na low-ridera :/ |
Rutkus F&F Sympatyk Sierra Śrem | 2003-09-23 21:50:49 Hello wyrazy współczucia. powiem ci tak jak masz sprzedać malca to daleko żebyś go już niewidział bo jak zobaczysz po jakimś czasie jak on wygląda to serce ci peknie z żalu. Ja mojego el kupiłem za swoją kase nikt też sie do niego niewtrąca, ale jak pozyczyłem go dziadk0owi to mi serce pękało jak widziałem że nieumie nim jechać przyzwyczajenie do synchronizxowanej 1 |
SzymonX F&F Sympatyk FiaT krk | 2003-09-23 21:58:32 ja na poczatku tez przyzwyczajony do zsynchronizowanej 1 po jakims czasie rozwalila mi sie skrzynia konkretnie 1
kupilismy ORGINALNE czesci do 1 i pojezdzilem jakies 2-3 tyg i jak jest to male kulko zembate do jedynki co sie wymienia razem z chouinka wylamal sie w nim zabek lipa jakas wadliwa czesc byla :9 ale jest zrobione i jak na razie jezdzi dobrze |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-09-23 22:00:16 jak zobacze mojego kapsla z jakimis spojlerami czy czyms to normalnie go chyba ukradne temu komus |