Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() latarenka Łada 21061 Białystok | 2011-08-17 00:45:17 Znalazłem przez przypadek coś takiego...
http://www.teksty.jeja.pl/579,cala-prawda-o-ladzie.html Fanem żartowania z Ład nie jestem, ale myślę że bez odrobiny dystansu to się można przegrzać ![]() Nie powiem żeby żarty mnie powaliły, ale kilka tych już zupełnie absurdalnych to mnie nawet ucieszyło jakoś. Ostatnio grzmiałem na forum w sprawie piosenki o Ładzie która tkwi na YouTube, a która wydała mi się już poniżej jakiegokolwiek poziomu... więc teraz czas na coś dowcipniejszego. Może ktoś coś zna... zapraszam kawalarzy ![]() [ wiadomość edytowana przez: latarenka dnia 2011-08-17 00:45:42 ] |
![]() konukera Kandydat na Kandaydata vfts 2107'88 / samara wafka | 2011-08-17 01:04:55 Widziałem to kiedyś...
Jakieś takie mało smaczne...I głupie w sumie. Problem chyba taki, że jako naród nie lubimy ruskich. Z drugej strony zdecydowania większość użytkowników, chwali/chwaliło swoje łady... Mało to rosjan obładowanych na maxa do nas kiedys zjeżdzało żigulami?... Ci co mieli/mają to szanują i cenią, a reszta to debile, i tyle ![]() Teraz to debile startują ze mną spod swiateł i cieszą się że mnie na długość wyprzedzają... szkoda gadać ogólnie :/ ps. o skodach, zastawach, daciach, DUŻYCH fiatach tego raczej nie ma... a to jeden shit w sumie.... ps2. nie znam się chyba na żartach, albo nastrój nie ten. Ale: kto wysłał człowieka w kosmos? - Ford Capri i Łada Classica ![]() [ wiadomość edytowana przez: konukera dnia 2011-08-17 01:13:24 ] |
![]() latarenka Łada 21061 Białystok | 2011-08-17 19:59:40 ...bo i wizytówką kierowcy jest samochód...święta prawda ![]() |
![]() emde SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() VAZ LADA 2107 '87 Łomża (Mazowsze) | 2012-01-20 13:28:59 Dlaczego Niemcy przegrali pod Stalingradem ? Bo Rosjanie zdążyli z dostawą "czołgów" z Togliatti. ![]() |