Sportowa kierownica do samary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich potrzebuje nabę do sportowej kierownicy do samarki i nie wiem gdzie dostać taka może ktoś wie i juz zmieniał lub jakąś fajna małą kierownice ktoś ma do sprzedania albo wie gdzie kupić prosze będe wdzięczny

najtaniej Ci wyjdzie jak przerobisz oryginalną kierownice na nabe do sportowej, poprostu obetnij z niej szystko zostaw tylko mocowanie i do tego przykrec sportowa
Pozdr OSS

Odkurzam temat bo sam jestem ciekaw czy oprocz takich jak ma u siebie Polen i jakie mozna kupic w owym norauto to czy slyszal ktos o zastosowaniu w samarce kierownicy z czegos innego bez przerobek? Posiadam druga kierownice do samarki i pomysl Ossa jest ciekawy ale ciekawi mnie tez kwestia bezpieczenstwa.Pozdrawiam

Witam!
Jeśli chodzi o fajne kierownice to poleciłbym oryginalną z Łady. Oczywiście nie chodzi mi o seryjną. Niżej podaje link do zdjęć. Na stronie również info gdzie można takie nabyć. Jest to sklep z częściami do Łady. Z tego co wiem to można zamówić telefonicznie i poprosić o wysłanie. Może nie jest zbyt tania ale naprawde super wygląda. Z tego co wiem to kosztuje gdzieś w granicach 170 zł.
Pozdrawiam!

Cytat:
2005-01-07 00:04:48, P_R_Z_E_M_O pisze:
Witam! Jeśli chodzi o fajne kierownice to poleciłbym oryginalną z Łady. Oczywiście nie chodzi mi o seryjną. Niżej podaje link do zdjęć. Na stronie również info gdzie można takie nabyć. Jest to sklep z częściami do Łady. Z tego co wiem to można zamówić telefonicznie i poprosić o wysłanie. Może nie jest zbyt tania ale naprawde super wygląda. Z tego co wiem to kosztuje gdzieś w granicach 170 zł. Pozdrawiam!

Niżej tzn. gdzie?

Sory zapomniałem dodać linku z tymi zdjęciami kierownicy. Oto on:

http://polenlada.w.interia.pl/ofertats.htm

na stronie są również dane sklepu i telefon.

Tia... Wszyscy znają tą stronę hehe
Chyba ojciec jednego z klubowiczów (ex? bo słyszałem, ze miał sprzedać samarkę) prowadzi ten sklep.

Tak też myślalem że jest znana. Ale sory chciałem dobrze!

Cytat:
2005-01-07 00:17:07, P_R_Z_E_M_O pisze:
Sory zapomniałem dodać linku z tymi zdjęciami kierownicy. Oto on: http://polenlada.w.interia.pl/ofertats.htm na stronie są również dane sklepu i telefon.

Ja już gadałem z tym sklepem telefonicznie. Podobno klienci oddają te kiery bo są za niskie, tzn. rece obcierają o przełączniki.