| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
VIGGEN DU nexia 1,8 GT Zabki | 2003-09-24 09:52:08 Wlasnie zaczynam wyposazac sklep tuningowy i ciekawi mnie jakie towary byscie widzieli w takim sklepie? |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-24 10:01:34 Z pewnością pasujące do Espero A tak na poważnie to przede wszystkim mechanika. Błagam o brak spoilerów, nalepek i innych tego typu dupereli (choć wiadomo, że to zawsze potencjalny pieniądz). Ja widział bym tam profesjonalne zawieszenia, ukł. hamulcowe i... jakieś sportowe odpowiedniki gumowych elementów zawieszeń. Ponieważ takich rzeczy mi w Polsce brakuje. |
VIGGEN DU nexia 1,8 GT Zabki | 2003-09-24 10:34:21 na dziendobry mam zamowione KYB z regulowanym skokiem i twardoscia Z moich informacji wiem ze nie ma ich jeszcze w polsce dostepnych. Wiekszosc elemetow gumowych postaram sie sprowadzic (chodz nie dobre nie sa tanie Co do ukladow hamulcowchy tez sa przewidziane I jak kolega zauwarzyl pierdulki tez musza byc |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-09-24 20:36:03 Viggen, ale miło wiedzieć, że ktoś znajomy otwiera sklepik z art. do tuningu , jednak musisz liczyć się z tym, że wręcz uwielbiam przesiadywać w tego typu przybytkach, przebierać i wybierać w asortymencie, więc już masz jednego stałego klienta Tak więc pozdrawiam i czekam z utęsknieniem aż sklepik ruszy Życzę powodzenia i wieeeelu klientów, a co za tym idzie wysokich zarobków ![]() |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-09-24 22:29:19 Powiedz jeszcze gdzie ten sklep ma być...
A pomysłów na asortyment to chyba jest mnóstwo, ale zamiast zdradzać się przedwcześnie lepiej jest zrobić spotkanie klubowe u Ciebie na zakładzie i omówić to na wiecu.. |
VIGGEN DU nexia 1,8 GT Zabki | 2003-09-24 22:36:11 |