Sklep

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie zaczynam wyposazac sklep tuningowy i ciekawi mnie jakie towary byscie widzieli w takim sklepie?

Z pewnością pasujące do Espero
A tak na poważnie to przede wszystkim mechanika. Błagam o brak spoilerów, nalepek i innych tego typu dupereli (choć wiadomo, że to zawsze potencjalny pieniądz). Ja widział bym tam profesjonalne zawieszenia, ukł. hamulcowe i... jakieś sportowe odpowiedniki gumowych elementów zawieszeń. Ponieważ takich rzeczy mi w Polsce brakuje.

na dziendobry mam zamowione KYB z regulowanym skokiem i twardoscia Z moich informacji wiem ze nie ma ich jeszcze w polsce dostepnych. Wiekszosc elemetow gumowych postaram sie sprowadzic (chodz nie dobre nie sa tanie }
Co do ukladow hamulcowchy tez sa przewidziane
I jak kolega zauwarzyl pierdulki tez musza byc((( bo rabia kase))))

Viggen, ale miło wiedzieć, że ktoś znajomy otwiera sklepik z art. do tuningu , jednak musisz liczyć się z tym, że wręcz uwielbiam przesiadywać w tego typu przybytkach, przebierać i wybierać w asortymencie, więc już masz jednego stałego klienta
Tak więc pozdrawiam i czekam z utęsknieniem aż sklepik ruszy
Życzę powodzenia i wieeeelu klientów, a co za tym idzie wysokich zarobków

Powiedz jeszcze gdzie ten sklep ma być...
A pomysłów na asortyment to chyba jest mnóstwo, ale zamiast zdradzać się przedwcześnie lepiej jest zrobić spotkanie klubowe u Ciebie na zakładzie i omówić to na wiecu..

zapraszam do zabek kolo M1
moj kontak andrzej_cs@o2.pl
lub tel 501 38 37 16