Nie ma ktoś do sprzedania/odstąpienia osłony reflektora

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Nie ma ktoś do sprzedania lub odstąpienia osłony reflektora przedniego lewego . Chodzi mi o tę odkręcaną pod którą schowana jest żarówka świateł mijania.
Moja została zgubiona jeszcze przez poprzedniego właściciela i teraz do środka reflektora sypie się pył i cały inny syf,łącznie z muchami i za niedługo całe wnętrze refl. będzie brązowe
Może ktoś ma uszkodzony nieprzydatny mu reflektor z dobrą osłoną?

Ja w tym samym temacie, ale poszukuję samej uszczelki (o- ring). Kiedy montowałem xenonki, zniszczyłem przez głupi przypadek ww. i obecnie jeżdżę na tandetnym zamienniku. Wodę i syf powstrzymuje, ale kiepsko wygląda (jak by ktoś tam zaglądał ). Ważne, że wolał bym oryginał.

Witam
Mam do odstapienia oslonki reflektora. Po kraksie tylko to zostalo z reflektorow.
Wiec jezeli jestes dalej zainteresowany to moge ci je odstapic - tylko jest jeden problem jestem z Radomia i trzeba by to ewentualnie wyslac jakas poczta, no chyba ze bedziesz przejazdem w Radomiu.
A Chyba te o-ringi tez sa cale...

Pozdrawiam

Ja również mam lewy reflektor na zbuciu. Ma osłonkę i oring. Facio na parkingu mi puknął kaszlakiem i uszkodził halogen. Ponieważ mam kumpla w PZU załatwiłem wymianę reflektora na nowy. Stary leży u teściowej w garażu. Na dodatek w również w Radomiu. W razie zainteresowania nabywcy oddam za "bóg zapłać" bo mi jest niepotrzebny.

PS.
Wkurzam się teraz bo lewyreflektor świeci o 50%^lepiej niż prawy.

W razie pytań
mirek.wasil@chello.pl lub 503-043-835

Ja również mam lewy reflektor na zbuciu. Ma osłonkę i oring. Facio na parkingu mi puknął kaszlakiem i uszkodził halogen. Ponieważ mam kumpla w PZU załatwiłem wymianę reflektora na nowy. Stary leży u teściowej w garażu. Na dodatek w również w Radomiu. W razie zainteresowania nabywcy oddam za "bóg zapłać" bo mi jest niepotrzebny.

PS.

W razie pytań

PS.

W razie pytań

No jajca jak beredt. W Radomiu byłem dosłownie parę dni temu Zobaczę, czy w najbliższym czasie znów się nie wybiorę.
Pozdrawiam i dzięki za pomoc.
Swoją drogą nawet chętnie zapłacę za tą nieszczęsną uszczelkę.