MotoNews.pl

Felgi szprychowe co o tym sądzicie??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znalazłem stronke www.szprychowe.pl zajmują się produkcją felg szprychowych oblukajcie stronke. Prosze o wypowiedzi co sądzicie o takich felgach???Mnie załamuje cena!!

Cena rzeczywiście jest troche duża ale można mieć felgi według swojego projektu a to przemawia na plus.

Swietna sprawa
ale droga mi sie to bardzo podoba
to jest chyba jedna z nielicznych firm co robi fajne felgi w rozmiarze 13'

Nie podoba mi sie a ni felga ani cena....

Mi sie nic tam nie podoba ...
No ale... Nie mi sie musi podobac tylko wlascicielom tych aut ktore maja takie felgi... Bo to oni sa najwazniejsi
Tak samo z naszymi autkami... Dla nas najwazniejsze

jak na sprychowe felgi to żadna rewelacja. ceny rzucają o ziemie potencjalnych nabywców. w lanosie to pasuje...wybaczcie jak świni siodło. Takie felgi tylko do klasyków.

czyli akurat do kantów mogłyby się nadać ja tam narazie i tak musze auto doprowadzic do porzadku i felgi mi nie w głowie..
no chyba że znajde dobre i tanie(bardzo) motylki-oczywisćie stalówki, takie jak miały 132 albo stare ople..

Jak felgi do kanta to tylko ATS Classic 13x8 cali
Najprawdopodobniej takie bedą smigały w moim kanciaku..

Cytat:
Jak felgi do kanta to tylko ATS Classic 13x8 cali

no właśnie... ats są najlepsze!
ale cromodory też są niczego sobie. ogólnie szerokie felgi starego typu są wywalone w kosmos!

[ wiadomość edytowana przez: czeczun dnia 2003-09-26 09:09:59 ]

Takie fele mi się nie podobają

A o cenie to już nawet nie wspomnę

Mi też takie felgi się nipodobają takie są dobre do autek z lat '30, '40 itp...

Fele sa na prawde sporzo. Pewnie dl tego mi sie podobaja ze jestem zwolennikiem szprychowych, ale nie za ta cenie i raczej do maluszka to by nie pasowalo. ( Do tego Dauewoo z galerii tez nie pasuje )

Cytat:
2003-09-26 11:15:22, Yankee pisze:

jednak najbardziej do tych z lat 50 tych..taki np jaguar e-type..ale on mial znacznie ladniejsze felgi szprychowe
no i do replik..tak jak pirat czy cobra

Cytat:
2003-09-26 14:52:50, Putin pisze:
Cytat:
2003-09-26 11:15:22, Yankee pisze:

jednak najbardziej do tych z lat 50 tych..taki np jaguar e-type..ale on mial znacznie ladniejsze felgi szprychowe
no i do replik..tak jak pirat czy cobra

No tak do replik jak najbardziej AC cobra i takie tam ale do samochodów teraźniejszych to to mi się niepodoba

Ja lubie szprychowe, choc nie do konca takie ortodoksyjne..wole alusy z duza iloscia tzw.szprych..te moze by ladnie lezaly na kancie ale od bąka to daleko z nimi..

Ani to pasuje do większości aut (a już Lanos na szprychach wygląda jak lowrider dla ubogich , ani cena ciekawa. Jeśli miałbym wydać 700 za sztukę, to wolałbym dołożyć i nabyć Compomotive ML (jakiś czas temu bodajże po 800PLN za sztukę).

K.Y.